Chapter 23

Efter ett tag när vi alla skrattat gick bill hem och vi satte oss i soffan för att äta. Vi alla satt där med varin skål med nudlar och kyckling och framför oss stod det massa godis och dricka. Vi satte på en film den var faktiskt riktigt bra. Efter den satte vi på en ny som inte alls var lika bra men, det var ju en tjej film så det kanske va meningen att inte vi skulle tycka den var så bra..men louis verkade gilladen, men han är ju som han är. Det slutade i alla fal med att vi alla låg huller och bulle i soffan och sov.Zayn's POV :

Jag vaknade och såg att Yasmine låg i min famn i soffan. Det var bara vi två i soffan kvar resten hade tydligen redan vaknat. Jag hörde ljud ute ifrån köket så jag reste mig sakta upp men lyckades inte och väckte Yasmine också.
-Godmorgon sa hon och log mot mig.
-Godmorgon sa jag och log tillbaka.
Vi reste oss upp och gick in tillsammans mot köket. När vi kom in stod alla och lagade mat.
-Det luktar gott sa jag när vi kom in igen.
-Jaa, det bli pannkakor sa Matilda och log.
-Åhh vad gott utbrast yasmine och gick fram och kollade.
Matilda och Louis stod och skar massa frukt som vi skulle ha till, liam, harry och miriam stekte pannkakorna medans Niall Ida och Jane ställde fram allt och dukade. Jag orkade inte hjälpa till så jag satte mig ner vid bordet och väntade bara.
När vi alla hade ätit och var jätte mätte så dukade vi av och sedan gick vi upp på Louis och Harrys rum. Vi satte oss och pratade och funderade på vad vi skulle göra idag. Jga kollade på klockan och såg att den bara var 11.
-Snälla kan vi inte shoppa idag? Det va så sjukt länge sedan, sa Ida när vi funderade på vad vi skulle göra.
-Neeeeeeeeeeej snäkka neeeeeeej sa Louis imot.
-Joo men det var jätte länge sedan och jag behöver nya kläder... sa Matilda och kollade på Louis med en lite eronsik menad blick.
-jaja om ni vill så visst.
Vi bestämmde att vi alla skulle ta bussen in för en gångs skull. Jag gick in till min lägenhet för att sätta på mig kläder och göra iordning mig och jag drog med mig Yasmine in till mig.
Yasmine's POV:

Zayn tvingade med mig in till hans lägen het och jag hade ju självklart inget imot det. När jag kom in hade han det mycket mer städat en var Harry och Louis hade. Men vad skall man säga.. Jag hade inte förväntat mig stäkigare här. Jag gick med han in på hans rum och jag fick hjälpa han vad han skulle ha på sig. Det blev ett par svarta jeans med en blå baket jacka till. När han hade satt på sig allt gick jag fram till han och knäppte den översta knappen på hans tröja. Jag tycket det var så sjukt snyggt när han hade det så. Sedan kollade han på mig och sa.
-Yasmine du vet att jag gillar dig va?? och log lite snätt.
-jag gillar dig med och jag kände hur töntigt det där lät och började rodna.
Innan han hann svara så hade vi mötts i en kyss. jag kunde inte fatta det att jag kysste Zayn Malik men dröm kille. Vi avslutade kyssen och vi log motvarandra.
-Kom, vi går till dom andra sa han och sträckte ut sin han som jag tog tag i.
Vi gick till dom andra som stod och väntade på oss i där nere.
-Zayn, Yasmine skynda er bussen går om 3minuter skrek Liam när vi kom ut från porten.
Vi började springa imed att busshållplatsen låg lite längre bort och precis när vi kom fram kom bussen. när vi kom på bussen kollade alla på oss.
-Det var tur att ni sprang annars skulle vi aldrig hinna sa Harry som var lika anfåd för han också hade sprungit.
-Haha annars hade vi fått gå sa jag och blinkade åt han och han bara log tillbaka.
När vi hade åkt kanske 5hållplatser gick vi av. Vi hade bestämt att vi skulle till ett shopping center som hette Whiteleys. Vi gick in och precis när vi kom in igenom dörrarna så kom det skrikande fans fram till oss. Killarna sa att vi kunde gå så jag Jane, Ida,Miriam och Matilda gick till TopShop medans killarna stanade kvar och pratade med sina fans. Vi gick in och provade jätte fula och fina kläder. Jag bestämde mig för att köpa en blus matilda och miriam också medans Jane och Ida köpte ett par jeans var. Vi fortsatte gå i massa affärer och vi köpte rätt mycket faktiskt. Efter kanske 2 och en halv timme så bestämde vi oss för att äta Jane smsade harry och dom skulle komma och möta oss. Vi gick till ett mysigt lite fik som killarna satt och väntade på. Vi beställde vad vi skulle ha och killarna berättade om hur några av fansen hade freakat ut och en svimmade till och med. Och vi alla bröt ut i skratt.
-men vad hände med hon som svimmade då? sa Ida
-Haha, hennes kompisar berde bort henne. Sa niall och vi alla skrattade mer.
Miriam's POV :

När vi lämat fiket bestämde vi oss för att ta åka hem och göra oss iordning för kvällen. Vi hade bestämt att vi skulle ut ikväll imed att vi bara hade 3dagar kvar i London. Jag skulle sakna det så mycket jag skulle sakna london och killarna men mest av allt skulle jag sakna Liam och Jane. Ingen visste ju när vi skulle ses nästa gång och jag hade inte lust för att börja skolan igen. Vi tog i alla fal bussen hem till Jane och vi bestämde att en taxi skull hämta oss utan för klockan 8 så vi hade 2timmar på oss. När vi kom hem gick vi upp med alla kassar som var fyllda med skor, kläder, smycken och iphone skal. Jag satte mig med min data jag tagit med medans matilda och Jane började att duscha och Ida gick iväg för att ringa sina föräldrar. Jag loggade in på facebook och kollade mina händelser jag hade fått ganska mycket imed att jag inte varit inne på ett tag. Efter gick jag in på twitter och såg att jag hade fått en massa saker där med och 30 nya followers. Jag såg att liam precise hade taggat mig i ett inlägg och i det stod det " I gonne miss you @miiriiam1D and P.S I LOVE YOU "  jag log för mig själv och sedan RT jag det. 
Kapitel 23 :))
Hoppas ni gillar detta men inte så lång, men bättre än inget??!!
Skriver så mycket jag kan men har mycket tränig och skola men lovar skriver
alltid när jag har tid.
Er som jag skall länka, det inlägget kommer upp imorgon eller senare ikväll.
Bara så att ni inte tror att jag har glömt bort det för det har jag inte :)
Men 6kommentarer om ni vill ha ett till kapitel :))
xoxo

Länkningar !!

Några har frågat om jag kan länka deras novelle!! :)
Och själv klart kan jag göra det !!
Så om ni vill att jag skall länka just DIN novell så är det bara att kommentera detta in lägget
OCH HADE JU VARIT KUL OM MAN FICK EN LÄNKNING TILLBAKS
XOXO

Chapter 22

-Godnatt älskling.
-Godnatt finaste. Nu låg vi tättn intill varandra och han höll om mig. Jag kunde känna hans tunga andetag och hur hans hjäte bultade.
Liam's POV:

Jag vaknade och såg att jag inte var hemma. Jag vred huvudet och såg att Miriam låg på min arm. Jag log lätt för mig själv och pussade henne på pannan.Dum nog som jag var fattade jag inte att jag skulle väcka henne..
-Godmorgon sa hon trött och gnuggade sig i ögonen.
-Godmorgon syngging sa jag och kollade på henne med ett leende.
Jag lutade mig fram och vi möttes i en perfekt kyss. När jag kysste henne kände jag hur nån kasta en kudde på mig och kyssen avslutades. Jag vände mig snabbt om och såg att det var Niall som hade kastat han satt där och log hur stort som hälst.
-Joo men tack fick han till svar av mig.
-Haha godmorgon sa han och började skratta då vaknade resten också.
-Godmorgon sa Jane och satte sig upp.
-Godmogon sa alla imun på varandra och då märkte jag att zayn inte var här.
-Men var är Zayn?!?
-Haha om du inte mins det så sov han över his Yasmine igår sa Harry och skrattade.
-Juste det gjorde han ju sa jag och kollade lite snätt det hade jag helt glömt av jag visste bara att Louis och matilda hade sovit över men jaja, det gjorde ju inget.
Vi gick ner ich skulle äta frukost och när vi kom ner så såg vi Janes mamma och pappa satt där och spg förvånade ut.
-Oj var ni så många som sov här sa Janes mamma när vi kom in.
-Haha jaa, men vi saknar ände lite folk sa Jane och skrattade.
-Jaa vart är Matilda sa Janes pappa och såg lite rädd ut.
-Haha du kan vara lugn hon är i trygga händer hos Louis sa Niall och alla började skratta.
-Ja men vet ju inte vad som hände där igår sa Harry och nu skrattade alla ännu mer.
Vi gick och satte oss vid bordet medans Janes mamma dukade fram frukost till oss. Jag var inte jätte hungirg som t.ex. Niall var så jag tog bara en macka.
-Vad skall vi göra idag då? Sa Ida och drack.
-Ingen aning vi måste åka till studion och jobba idag och sen ikväll skall vi vara med på en tv-interdjuv, så ni blir nog utan oss idag sa Harry.
-Juste vi skall ju vara med på Alan Carr's Chatty Man show idag det hade jag glömt !! sa niall.
-Haha bra där niall!! Sa Ida och log.
-Du va ba tyst sa han och kysste henne.
-Men kan inte vi göra nått riktigt turistiskt idag? sa Miriam.
-Haha joo visst som vad? sa Jane
-Emm..kan vi inte gå till madame tussauds??, har alltid velat det!!
-Jo visst klart vi kan göra det!!
-Men vill ni komma hem till oss efter vi varit iväg och med då?? sa Harry
-Det blir jätte bra sa Jane.
Vi dukade av och sedan gick vi upp på Janes rum eller jag Niall och Harry gick ut till janes TV rum och satte oss och spelade kort så att dom skulle kunna göra sig iordning. Jag tyckte inte det var så jätte kul och sprla kort för jag förlorade hela tiden bara så jag satte mig i soffan och smsade Louis "Tjeena brooshh, hur gick det igår?? Vi skall ju till studion snart kan du hämta upp oss då eller??" Jag fick svar direkt. " Haha det gick guld, hur gick det för er?? Joo men vi är klara nu så vi kommer över nu då. " Jag läste smset och sedan satte jag mig på golvet igen med Harry och Niall.
-Louis och Matilda kommer nu så vi åker nog om 10minuter kanske sa jag när jag satte mig.
-Okkeej då måste jag sätta på mig sa Harry som bara satt där i kalsonger.
-Haha bäst det sa jag och niall skrattade bara åt harry. För jag och Niall hade satt på oss innan vi gick och åt men harry kände sig nog som hemma här imed att han gick runt i kalsoner..

Harry's POV:

Jag sprang iväg för att sätta på mig. När jag kom in i Janes rum så hade alla redan gjort sig iordning och var på väg ut igenom dörren till Niall och Liam i soffan.
-Jane kan du inte vänte med mig sa jag och drog in henne i rumet igen.
Hon han inte svara innan jag dragit in henne i en kyss, kyssen blev mer passionerad och det slutade med att jag log på henne i hennes säng och vi kysstes fortfarande.
Då rycktes dörren in och in kom Louis.
-Ehh..vad gör ni?? sa han och kollade lite skeft på oss. Jag vände mig snabbt om igen och kollade på han.
-Vaddå det är normalt att kyssa sin tjej?? sa jag med en eronisk kaxig röst.
-Ja men det va ju Jane du kysste och inte mig sa Louis och sprang skrattades mot oss.
-jaa och jag är glad över att det inte var du sa jag och louis slängde sig över mig och jane.
-Aaaj hör man npn skrika under oss och både jag och Louis vände oss om och såg att vi hade mosat Jane.
-haha ojj sorry Jane sa Louis och satte sig upp.
-Haha det är lugnt sa jane som ocksp reste sig upp.
Jag gick fram till min väska jag hade mina kläder i. Jag tog på mig ett par chinos en svart ralph lauren tröja och en vit kavaj till de. Sedan gick jag in och borstade tänderna och fixade till mitt hår.

-Kommer du snart hörde jag hur Niall ropade från hallen.
-Jag kommer nu sa jag och gick in i janes rum och hämtade min väska och sedan gick jag ner till alla.
Jag satte påmig skorna och sa hejdå till alla och pussade Jane lätt på munnen.
Sean gick vi ut och satte oss i bilen. Jag kände mig ganska illa mående så jag satte mig fram med Louis.
-Glöm inte att hämta Zayn sa Liam när Louis körde iväg.
-Haha nej har redan pratat med han, han står och väntar utanför sa Louis och satte på radion.
Dom spelade Young, Wild & free på radion och jag somnade nästan.

När vi kommit fram till studion stod det massa fans där. Vi gick fram och hälsade och tog lite foton och lite så sedan kom Bill och sa att vi var tvugna att gå in och jabba nu om vi skulle hinna. Vi sa hejdå och sedan gick vi in. Vi sjöng och selade in i kanske 2-3 timmar och sedan var vi helt slut.
-Åhh jag är jätte hungrig kan vi inte äta sa Niall och la in hand på magen.
-Joo jag med sa Zayn och ställde sig upp.
Bill körde oss till Mc och vi gick in och beställde. Vi satte oss och åt ingen sa så mycket för vi alla var så hungriga.

Niall's POV:

När vi hadde ätit så körde Bill oss till Alan Carr's Chatty Man show, vi gick i och hälsade på alla och gjorde iordning oss för kvällen. jag blev lar fort så jag satte mig i en soffa och tog upp mobilen och smsade Ida " Hej älskling hoppas ni har haft en toppen tag, själv är man jätte trött men ni kommer till oss sen va?? Vi är nog klara här om kanske 2 timmar,pusss" Jag la ner mobilen och kollade när dom sminkade Harry, det såg jätte dumt ut för man såg att han hatade de så jag tog en bild och sedan twittrade jag "Harry i konw that you love it ;)" Sedan vibrerade det till och jag läste smset jag fått av Ida "Heej Älskling, jag vi hade det jätte trevlig var bara lite rädd när vi gick i den läskiga spökamaren. Ja det gör vi nog vi tar med lite filmer och mys sedan LYCKA TILL NU så hörs vi sen puss" Jag hann inte svara för vi skulle på scenen om 10minuter. Jag la mobilen i fickan och sedan gick med resten. Vi stod makom en trappa och väntade p åatt vi skulle komma ut.
-IT'S ONE DIRECTION, skrek Alan och vi sprang ner och vinkade medans alla apploderade åt oss.
Han pratade med oss och vi alla skrattade för han la sånga goa kommentarer eller.
Sedan vill han utmana oss men en danstävling och inte tackade vi nej.
Det började med att Louis körde sin specialare och sen fortaste det min tur var sist och tänkte länge på vad jag skulle göra men kom inte på nått men när jag till mitten så kärde jag en "Irish dance" och det blev en riktig succe. Och sedan när programet vad slut sa vi hejdå till alla och sedan skyndade vi oss ut för att komma hem snabbt.
Vi gick ut och satte oss i bilen vi åkte först och köpte thai mat och sedan åkte vi hem. När vi kom hem var dörren öppen och vi fattade inget. Bill gick först in och vi efter när vi kom in var det ingen där..
Och när vi stälde oss i tv rummet kände vi hur nån kom bakom oss och skrämde oss.
-BUUUU!!! Skrek dom. Vi alla skrek sjukt mycket, jag har aldrig bliv så rädd tror jag. Jag vände mig om och såg att det bara var Jane, Matilda, Ida, Miriam och Yasmine.
-Åhh jag skall döda är sa Liam och vi sprang mot dom och tog varsin tjej och bärde upp och slängde ner dom i sängen.
-hahahha ni skulle sätt era miner sa Yasmine som knappt fick luft för hon skratta så mycket.
-Hahahah hoppas du fick med allt Miriam sa Ida och skrattade lika mycet hon.
-Hahah jaa klart jag filmar alltid allt, sa hon som inte heller fick luft.
-Åhh nej filmade ni?!? sa HArry som också började skratta.
Efter ett tag när vi alla skrattat gick bill hem och vi satte oss i soffan för att äta. Vi alla satt där med varin skål med nudlar och kyckling och framför oss stod det massa godis och dricka. Vi satte på en film den var faktiskt riktigt bra. Efter den satte vi på en ny som inte alls var lika bra men, det var ju en tjej film så det kanske va meningen att inte vi skulle tycka den var så bra..men louis verkade gilladen, men han är ju som han är. Det slutade i alla fal med att vi alla låg huller och bulle i soffan och sov.
Entligen kapitel 22 :D
Jag har suttit och skrivit allt nu,
så ni fick ett ganska långt kapitel ändå?:D
Och jag fick alla rätt på mitt franska prov så allt blev mycket roligare och då blev det roligare att skriva också pluss att jag inte har några läxor denna veckan typ?!? Så då kommer jag kunna skriva också så det är ju GULD!!! :D
Skriv vad nuí tycker!!
tycker jag minst borde få 6kommentarer,
Haa det braa!! xoxo

Inget kapitel

Dte blev inget kapitel igår eller idag..
Jag har eller haft tid för att skriva..
Men det kanske blir nått imon vi får hoppas på det eller hur??
Men stanna kvar skall föröka skriva så mycket jag kan när jag kan!
Ha en underbar lördag iaf!! xoxo

Chapter 21

-ja det är klart??
-Jag älskar digg sa jag och böjde mig fram vi möttes i en perfekt och den höll på länge.
När kyssen var avslutad så kollade jag på henne.
-Jag älskar dig också sa hon och lutade sig fram igen.
Den blev mer pasionerad och jag lutade mig över henne i soffan så hon låg över mig.
Jag tog tag i hennes tröja, och precis när jag skulle dra av den ryckte det i handtaget.
Vi avslutade det vi precis skulle börja snabbt och  satte oss upp i soffan.
Jag reste mig upp och gick mot dörren. Och när jag såg vilka som stod i dörren förvånade det mig inte ett dug.
-Att ni alltid skall komma och förstöra allt sa jag när Harry, Niall, Liam och Zayn stod i dörren.
-Haha upps, men så är det när man bor med mig sa Harry och slängde sig på mig.
-joo.. jag har lärt mig de sa jag och såg att Matilda också kom in i hallen.
-Hej killar sa hon och log.
-Heej sa alla dom alla i min på varandra.
-Är allt bra sa Zayn och kramade henne.
-Jaa mycket bättre sa hon och log.
Vi gick in och satte oss i soffan.
-Så vad skall alla göra ikväll sa Liam och kollade på oss.
-Jag skall träffa Jane i alla fal, någon som är på? sa Harry och kollade på oss.
-Jusste måste ringa tjejerna!!
-Haha det är lugnt vi har redan snackat med dom sa Zayn och blinkade.
-Jag hänger med och träffar Ida sa Niall.
-Jag vill träffa Miriam så jag är på sa Liam.
-Aa och jag ska nog träffa Yasmine men vi drar nog till er också sa Zayn.
-Men Matilda vill du vara här med mig ikväll då? sa Louis och la sin arm över mig.
-jaa visst måste bara smsa tjerna.
Hon tog upp sin mobil och skickade iväg ett sms det tog inte mer en några minuter innan hon fick ett svar.
-Vad bra då blir det du och jag ikväll sa hon och kysste mig på kinden.
Sedan resta sig alla upp och Harry, Niall, Liam och Zayn hämtade lite saker och sedan gick dim mot hallen för att sedan gå vidare till Yasmine och Jane.
-Så vad vill du göra sa jag och la armen över henne när dom andra stängt dörren.
-ehh... kan vi typ inte hyra en film och köpa godis och så? Orkar inte gå ut eller nått ikväll.
-Neej självklart skall vi laga mat eller köpa.
-Vi kan åka och köpa mat som vi lager sedan sa hon och blinkade.
-Haha du är så söt, vad vill du att vi skall laga då??
-hmm.. Det va länge sedan med pasta sa hon och kollade på mig.
-med pesto? sa jag och log.
-Min favorit och det är lätt och göra sa hon och skrattade sitt fina skratt.
-Jo imed att jag är proffs så kommer den bli god också skilnad från när Liam eller Niall gör den.
-Den skulle jag vilja smaka..
-Om du skulle dö efter så vanade jag dig och vi båda började skratta sjukt mycket.
Vi bestämde oss för att åka först och handla mat och godis och sedan åka och hyra film.
Sedan gick vi mot hallen och ner mot bilen.
Matilda's POV:

När vi satte oss i bilen satte jag på radion och dom spelade up all night och jag började skratta det gjorde Louis också. Vi båda sjung med och hade sjukt kul. Sedan parkerade vi bilen och gick in i affären. Vi tog en korg och samlade på oss en massa saker.
-Matilda snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla kan jag får köpa choklad?!? sa han och nästa la sig på knä.
-Haha ja självklart om du inte tvingar i mig bara.
-okeej sa han och suckade lite och sedan sprang han iväg glatt och hämtade sin choklad.
När vi kom ut från affären så var det en massa fans här som tydligen visste att vi hade kommit hit. Louis tog massa bilder och pratade med alla. Jag stod lite bakom för jag vill inte störa, men sen fick en av dom syn på mig och ropade "Är de du som är Louis tjej" och alla vände sig mot mig. Jag visste inte vad jag skulle säga så jag började:
-Emm...men sedan han Louis avbryta mig som tur va.
-Jaa, det är min tjej sa han och kom fram och höll runt mig och han kollade mig rakt in iögonen och sedan mimade han med sina läppar "Jag älskar dig". Åhh vad gulligt sa en annan.
-Kan vi få ta en kort på er tillsammans sa en annan.
-ja visst sa Louis. Dom tog några kort på oss och sedan föreslog jag att dom kanske också ville vara med på bild och det tackade dom inte nej till. Efter vi varit där i kanske 20minuter så sa vi hejdå till alla och sedan åkte vi och hyrde film. Vi bestämde oss för att ha Harry Potter maraton så vi hyrde 5filmer det tycket vi fick räcka.
När vi kom hem sen så gick vi in i köket och började laga mat.
Jag dukade imed att Louis envisade sig om att han skulle göra maten. När allt var klart så gick vi och satte oss. Jag trodde det skulle bli en pinsam tystnad när vi skulle sätta oss med det blevdet verkligen inte. Vi pratade på som vanligt och allt var perfekt. Allt kändes så bra men jag saknade Eliot på nått sätt men jag gjorde mitt var och vad fick jag istället?? joo..Louis Tommo. När vi ätit dukade vi undan och sedan tog vi fram allt till filmerna.
Louis gick fram och startade första filmen och innan filmen började skickade jag iväg ett sms till Miriam " Hej, hoppas ni har det grym jag har det toppen iaf. Vi hörs sedan nu skall vi kolla på Harry Potter, puss alla från mig"
Jag la mobilen på bordet och sedan satte vi oss och kollade på filmen.
När ungifär halva filmen hade gått så vibrerade min telefon som låg på bordet jag lutade mig framåt och tog tag i telefonen det var ifrån Miriam " Heej kul att ni har det bra!! Vi hade de bra vi har kommit hem nu vi va ute och åt och nu är vi svin trötta tror killarna stannar över inatt. Dom pussar till baka på dig" jag orkade inte svara så jag la mobilen gämte mig.
-Vad stod det frågade Louis medans han la armen runt mig.
-Att dom precis hade kommit hem och att killarna skulle sova där.
-Vill du sova här då? Sa Louis och log.
-Jaa om jag får sa jag och log tillbaka.
-jaa klart.
-men jag har ju inget att sova i??
-Sov naken sa han och blinkade.
-Haha you wich. sa jag och skratta.
-aa..nej men vi nått till dig här.
-Va bra sa jag och vi möttes i en perfekt kyss.
Efter vi kollat på alla 5 filmerna så var klockan halv 3.
-Oj är klockan redan halv3?!? Utbrast Louis som såg jätte trött ut.
-Jaa skall vi sova? sa jag och kollade på han. han nickade och reste sig upp och sträckte fram sin hand.
Vi gick in på hans rum och han tog fram en tröja till mig jag jag kunde sova i. Jag bytte om kanske lite öppet men det gjorde han med så jag brydde mig inte riktigt. När vi båda satt på oss pjamas eller a jag den tröjan och han ett par shorts gick vi in i bad rumment och jag fick en tandborste som han sa:
-Du kan du ha här för man vet ju aldrig hur många gånger du kommer glöma din tandborste och kyste mig på pannan.
När vi gjort oss iordning gick vi in till hans rum igen jag la mig på sängen och tog upp min mobil. Louis la sig gämte mig och kollade vad jag gjorde. Jag gick in på mig twitter och kollade vad som hade hänt då tog Louis upp sin iphone för han hade glömt sin blackberry där nera och tog ett kort när han kysste mig på kinden och sedan twittrede han " I love u @mmatttii_" och la ner mobilen efter det. Jag la också ner min mobi då.
-Jag älskar dig också sa jag och vi mötes i en kyss. Kyssen blev hetare och när han precis skulle dra av mig tröjan stoppade jag han.
-Inte ikväll jag är så trött.
-Okeej sa han och suckade.
-Nästa gång sa jag och blinkade.
-Funkar för mig sa han lite eronisk och kysste mig.
Jag kröp tätt intill honom och vi bara låg där en stund.
-Matilda?
-Ja?
-Jag älskar dig, bara så du inte glömer det sa han och pussade mig på pannan.
-jag älskar dig också sa jag till svar.
-Godnatt älskling.
-Godnatt finaste. Nu låg vi tättn intill varandra och han höll om mig. Jag kunde känna hans tunga andetag och hur hans hjäte bultade. 
Kapitel 21 :D
Hoppas ni gillar det!!
Skriv vad ni tycker och ni får ett till!!
Lovar att det skall bli mer om dom andra nu också :)
4kommentarer xoxo!!

Chapter 20

-Loouiisee?!?Utbrast Niall..
-Det va meningen att ingen skulle veta sa Louis och suck..Louis POV:
Nej, det var ju inte så här det skulle bli.. allt har ju blivit helt fel, vad skall alla säga nu..även om dom inte vet nått om nått så kommer dom ju få veta det..
-Okeej jag kan förklara sa jag och suckade..
-Aa jag vill i alla fal ha en förklaring sa Liam och kollade på mig med en menad blick.
-Okeej.. började jag.--
-Ni vet när jag och Matilda gick ut för att ta frisk luft så gick vi och satte oss på en bänk och pratade och så..
-Vad hände sen sa Niall..
-Sen råkade jag kyssa henne det va absolut inte meningen men fatta hur svårt det är att gå och vara kär och samtidigt dölja det för alla sa jag och slängde händerna i ansiktet och jag kände hur tårarna kom.
-Men det är ju sjukt?? varför är du ledsen där ju hur bra som hälst sa Harry och la armen runt mig.
-Nejj. För hon har kille skrek jag...
Ingen sa nått alla ba satt och kollade på varandra.
-Det kommer ordna sig sa Liam och la armen över mig.
-nej det kommer det inte sa jag med gråt i rösten..
-Joo det kommer det och du vet att vi kommer hjälpa dig på vägen du är vår store bror och mår du dåligt gör vi det, detta kommer gå bra sa Zayn och kollade på mig.
-Jaa kom nu llooouuuii vi åker och köper lite ben och jerrys och sätte på en film och har en slapp dag idag så harry till mig och tog tag i min hand och drpg upp mig.
Vi reste oss upp och gick och tog på oss jackan och sedan gick vi ut till bilen.
Harry övningskörde så jag lät han göra det idag så jag satte mig där fram på andra sidan istället.
När vi hade bakat ut och så tog jag upp min mobil och skickade ett sms till Matilda "Allt detta blev så fel, det skulle inte sluta så här hoppas du fattar att det inte var meningen och att jag älskar dig. Hoppas du inte är alltför arg. Louis xx" Det dröjde inte mycket innan jag fick ett svar " Vet att allt blev vel, men gjort är gjort så vi får lägga det bakom oss och gå vidare vi fickar detta till sammans så allt blir bra. xx" när jag läste det fick jag ett stort leende på läpparna och det merkte tydligen alla.
-Verkar som nått fick dig på bättre humör sa Niall i bak sätet.
-Jaa.. mycket sa jag och log.
Matilda's POV:

När vi hade lagt ut filten och allt i parken och satt oss för att äta så plingade min telefon till jag tog upp det och såg att det var i från Eliot, jag tryckte upp smset och började läsa.."Hejj..Hoppas du har det grymt i London hemme i Göteborg är det kalt tycker du kan komma hem och heta upp det snart.. eller du kanske skall stana kvar med Louis vi behöver iaf snacka!! RING MIG NÄR DET SER DETTA." OMGOMGOMG hade han sätt det nejnejnej, det fick han inte göra.. men det var vela försent jag suckade för mig själv.
-Jag kommer snart skall bara gå och ringa Eliot sa jag och dom andra nicka åt mig.
Jag gick bort en bit och satte mig på en bänk. Jag ringde inte efter kanske fyra minuter jag bara satt där och kollade på mobilen jag vågade knappt trycka men tillslut gjorde jag det. Det tog ungifer 3 singnaler och sedan svarade han.
-Hej det är Eliot.
-Heej det är Matilda.
-Åhh hej, sa han lite tyst man hörde att han gick iväg från en massa folk och stängde en dör.
-Ehh jag skulle ring sa jag lite tyst..
-mm.. alltså du..
-jaa??
-Vet inte om detta kommer funka med oss..
-va vad menar du??
-Alltså jag ahr sätt så mycket uppdatering på dig under tiden du har varit i London eller
-Vaa vad har du sätt jag lovar allt är ett misförstånd.
-ehh.. så kan du förklara bilden då du håller Louis i handen, kysser han och vidion där han tar dig och springer ner med dig i poolen?!?
-Poolen?!?... hade han sätt vidion då vi skojade med louis och hälde vatten på han?!? nej inte bra..
-jaa sa han och suckade..
-Och alltså jag har typ börjat hålla på med en här i Göteborg, säg inget!! vill förklara..
-vaa?!? va det ända jag fick ut..
-Nej innan du säger nått.. så är det.. Jag saknar dig så sjukt mycket och när jag såg dom bilderna på er sved det så sjukt mycket så jag blev så jävla ledsen och då hade jag kompisar som
stöttade mig och det gick nog kanske lite över styr..
-Så du menar att allt är mitt fel?!?
-Har jag sagt det??
-Det låter så när du pratar skrek jag nästan till han. Nu skrek vi nästan till varandra i telefonen.
-men jag har inte sagt det men snälla kan vi släppa detta..??
-Alltså jag kommer inte kunna släppa detta sa jag och jag kände hur tårarna kom.
-vad menar du??...sa han och jag hörde hur han började gråta.
-Jag älskar dig men inte på samma sätt längre vi har glidit ifrån varandra mycket och det vet vi båda så är det inte bättre att vi slutar här och är vänner i stället sa jag och slutade gråta.
-Mm.. det blir nog så sa han och suckade.
-Vi är fortfarande bästa vänner??
-Allt för dig sa han och jag hörde hur han log.
-Jag älskar dig sa jag..
-Jag älskar dig med sa han och vi la på.
När jag la på kände jag hur tårarna kom jag la händerna för ansiktet och började stor lipa...
Jag satt där kanske i en 10minuter sedan när jag lugnat ner mig själv reste jag mig upp och gick met tjejerna igen. När jag kom fram såg man nog att jag hade gråtit jag satte mig när och försökte följa med i samtalet men jag lyckades inte så bra med det.
-Så vad hände frågade Ida.
-Ehh.. det är slut sa jag och kunde inte hålla inne tårarna.
-Men älskling sa Jane och krama om mig.
-Jag vet inte vad jag skall göra sa jag medans jag grät..
-Det skall inte göra nått du skall bara vara leva livet och gå vidare du är hör i London nu och det kommer bli awesome och vi skall göra allt för att du skall ha det bra här sa Jane och kramade mig ännu en gång.
-Åhh jag älskar er sa jag och vi alla möttes i en jätte kram.
-Men vad hände sa Miriam lite lätt.
Jag berättade allt och vi alla tyckte samma, det var bättre att vi fortfarande bara va vänner.. Men jag kunde inte släppa det jag var tvungen att berätta för nån. Jag tog upp min mobil och smsade Louis.
"Hej du, det har hänt en massa saker kan vi typ ses sen för jag behöver snacka med nån??x." jag skickade och det tog kanske inte mer en 5minuter innan jag fick ett svar " Självklart kom hem till mig om2timmar x." och jag svarade "Okeej ses då.x" Jag la ner mobilen och jag försökte tänka på annat och vi tog upp fotbollen och spelade istället för att sitta och prata.
Louis POV:

Klockan var 4 och Matilda skulle komma i vilken sekund som hälst.
Restan av killarna hade gått och gjort nått jag visste inte riktigt vad men jag bryde mig helt ärligt inte heller. Jag hade sagt att jag skulle träffa matilda så dom fattade att dom skulle gå så det var ju bra. Det knackade på dörren och jag gick och uppnade. I dörren stod Matilda lika söt som vanlogt men hon såg inte alls lika glad ut.
När jag öppnat dörren så möttes vi i en jätte kram, och jag kunde inte motstå jag hörde hur hon börja gråta så jag gjorde det också men inte lika mycket.
-Alltså förlåt Matilda vi skall fixa detta det är mitt fel..
-Nejdå det är lugnt sa hon och blev tyst det är mer som har hänt som är värre för mig i alla fal...
Jag kollade bara på henne med en menad blick.
-Kom vi kan sätta oss i soffan sa hon och tog tag i min hand.
Vi satte oss ner och ingen sa nått först och sedan frågade jag.
-Vad är det som har hänt ?? lite tyst..
-Det är Eliot, det är slut sa hon och började nästan fråta..
-Men gumman...sa jag och kramade henne. Inom mig skrek det bara jaa!! Men jag visste hur ledsen hon var så jag kunde inget mer än att lida med henne.
-Ja.. men alltså det finns en annan jag gillar lika mycket som han så på nått sätt känns det bra och på nått sätt inte.. sa hon och kollade på mig.
-Vem sa jag lite fundersamt.
-Dig så klart , annar skulle jag ju inte villja prata med dig själv sa hon och börja rodna lite från att ha gråtit.
-aww.. vill du veta sa jag lite blygt.
-ja det är klart??
-Jag älskar digg sa jag och böjde mig fram vi möttes i en perfekt och den höll på länge.

Ett kort kapitel men det är detta ni får idag :D
Skall försöka med längre men gör så mycket jag hinner lovar jag!!
Hoppas ni gillar det :D
kommentera vad ni tycker och somni vet. Destu mer kommentarer destu
längre kapitel 6kammontarer mist för nästa kapitel. xoxo !!

Fick alla sina album idag?!:D  Åhh när vi fick dom så typ freeka jag och min kompis ut!!
Hoppas ni blev nöjda med dom och om ni inte beställ eller köpt så måste ni göra det
ni missar inget :D

Snart kommer det!

Snart kommer kapitel 20 det är inte jätte långt men det kommer om
kanske högst en halv timme :D

image description

Inget idag

Blev inget kapitel idag..
Har inte hunnit har tränar, haft utväcklingssamtal som vi kallar de(ni kanske säger nått annat) och pluggat massa.. Men jag skall försöka skriva så mycket som möjligt hela tiden men som ni vet när man går i 8:an är det inte på lek längre så skolan går ju i första hand men sluta inte läs för lovar att det skall komma upp ett nytt snart!!
Förhoppningsvis imorgon!!
Ha det ba iaf!!//L.R xx


Chapter 19

När vi kom in igen så kollade många på oss men vi brydde oss inte och vi gick till dans golvet där dom andra var.
-Vart har ni varit frågade Harry när vi kom till baka.
-Vi tog bara lite luft sa jag och vi alla började dansa och ha kul igen.
'Ida's POV:
Jag vaknade nästa morgon av att solen lös in i mina ögon, Jane klagade alltid på att hon fick solen i öhonen och nu när jag själv fick det märkte jag att det var sjukt jobbigt.
Jag satte mig upp och såg att det bara var jag som var vaken. Jag la mig ner igår och tänkte på igår.
Jag hade haft det så sjukt kul igår eller och Niall verkade inte alls skämas över mig eller nått han hade till och med kysst mig framför en kamera. Åhh tänk att han är min och bara min. Och när jag var som mest inne i mina drömar så kände jag hur nån skicka en kudde rakt på mig.
-Godmorgon drömaren sa Miriam och skrattade åt mig för jag reagerat som jag gjorde.¨
-Godmorgon sa jag och slängde till baka kuden på henne.
Då vaknade jane också.
-Godmorgon, var är matilda? frågade hon och kollade sig omkring.
-ehh..jag vet inte sa jag när jag merkte att hon inte var i sin säng.
-Jag har hittat henne sa miriam som låg på matildas säng,
-hon har nog trillat ut sängen sa jag och vi alla började skratta.
-MAAATTIILLDDAA DIN TÖNT ropade Jane och matilda flög upp från golvet.
-Jag är vaken sa hon och var helt förvirrad.
Och vi andra skratta ännu mer.
-Joo vi ser det sa jag medans jag skrattade.
Vi gick ner och och åt frukost.
-Så vad vill ni hitta på idag då? sa Jane med munne full med mat.
-Kan vi inte ha picknik??sa Miriam.
-Men det är ju svinkalt för att ha det vela?! sa Matilda
-Neejdå vi tar på oss extra och tar med massa filtar och fotbollen och lite så.
-Nää.. protesterade Matilda.
-Haha joo vi gör det till en kul grej sa jag och kollade på matilda.
-Jajaja, okeej då sa hon och log.
-Ja med det blir super, efter frukosten så åker vi och köper massa och sen åker vi på picknik då sa Jane och vi alla nickade instämande.
Vi dukade av och sedan gick vi upp och kläde på oss varmt.
Imed att vi skulle vara ute satte jag på mig ett par strumpbyxor över mina jeans och en vitt linne tunika,  och en extra tjock stickad tröja till det.
V packade ihop allt till pikniken och sedan åkte vi till mat affären.
Jane's POV:

När vi kom fram till mataffären så det första vi sog var alla afficher utanför.
"VART HAR DOM VARIT", "VILKA ÄR TJEJERNA", "HARRY PÅ NATTKLUBB" och "KILLARA HAR TJEJER"
Det var bilder från när killarna hade gått hem i mina kläder, bilder på när killarna kysste oss, när harry var bland oss alla och dans och bilder på Matilda och Louis.
-Vaa?!? vad är detta, utbrast Miriam när hon fick se alla bilder.
-Nej det får inte vara sant sa Matilda när hon fick se en bild på när hon och Louis kysstes.
-Matilda..Är det sant? fick jag bara ut..
Honsatte sig nerpå en bänk och la händernaför ansiktet och man hörde hur hon började gråta.
-Jaa.. men det va inte på det sättet sa hon medans hon grät.
-Men gumman varför har du inte sagt nått sa Ida och satte sig gämte henne. Det gjorde vi också.
-Alltså nej vad kommer hände nu sa hon och kollade på mig.
-Vi fixar detta sa jag och log mot henne. Och jag såg att hon log men inte försökte visa det.
Jag tog upp min mobil och ringde Harry. Det tog inte mer en 2singnaler innan han svarade.
-Hej älskling,
-Hej lillen. sa jag och log för mig själv.
-Haha vaddå lillen?
-Jaa du får ju inte komma in på nattklubbar.
-Inte du heller,??
-Nä men det fattar ingen, haha
-Inte mig heller??
-haha tänkte la att du inte har kollat nyheterna älskling, Han blev het tyst.
-Är det alvarligt?? sa han med lite orolig röst.
-Det ser rätt kul ut men aa.. vi måste stoppa ryktena!!
-Jaa jag kollar direkt.
-Bra gör det och ring mig sen då upp hejdå.
-Puss
Jag la på och gick till tjejerna igen.
-Det kommer att ordna sig sa jag till Matilda och tog tag i hennes hand.
-Nu tänker vi inte mer på detta vi har bara 1vecka kvar i London typ och vi gör det bästa av situvationen sa Ida och la sin arm om Matilda.
-jaa inte skall några ryckten förstöra för mig sa Matilda och torkade bort sin tår.
Harry's POV:

jag kollade på Louis och han svarade mig med en fundersam blick.
-vi måste kolla tidningen så jag och slängde mig mot telefonen och skulle ringa niall för han var ute och köpte matt.
-Heejj broosshh.
-Heej Niall, ta på dig kuvan och köp alla nya tidningar du kan hitta med oss på och kom hem sa jag och la på.
Niall han inte svara så jag fick ett sms av han efter 2minuter. "Så gjorde som du sa och ni kommer inte bli glada..."
Okej vad har vi nu gjort..
Niall kom in och verkligen gap skrattades och slängde tidningarna på oss..
-hahaha vi har skämt ut oss för hela världen sa han och skratta så mycket så han inte kunde stå upp.
jag , zayn liam och louis började blädra i tidningarna och det första vi ser är en bild på när vi går hem för nån dagsedan och har Janes kläder på oss.
Vi alla bröt ut i skratt.
-Va tusan?? fick zayn fram.
-duu jag går i kalingar?!? skrek jag och vi alla skratta så mycket så vi nästan kissa på oss.
men sean vände vi blad..
Då kom det upp en massa bilder..När jag och Jane kysser varandra, När Zayn och Yasmine dansar med varandra, Liam kysser Miriam , Niall kysser Ida och Louis kysser Mstilda..Vänta lite nu?!? Louis kysser Matilda?!
-Loouiisee?!?Utbrast Niall..
-Det va meningen att ingen skulle veta sa Louis och suck..

Kapitel 19
inte det bästa eller längsta..
Vad tror ni kommer hända nu när det kommer ut vad som hände med Louis och Matilda?
Missa inte nästa kapitel
Men jag har tappat läsare?!? vad är detta.....
Men ni som är kvar hoppas ni gillar det och skriv vad ni tycker.
6KOmmentarer..

Chapter 18

Vi gjorde iordning oss eller via duscha och andra sminkade sig och vi sjung med i musiken medans vi bara stod där i underkläder och locka håret eller sminka sig. När vi alla blev klara så knackade det på dörren och man hörde massa pojkröster som kom in och hälsade på dom där nere. Och sen hörde man fotstegen upp för trappan och nån öppnade dörren.Zayn's POV :

Vi kom in igenom dörren och där satt alla tjejer och spelade hög musik och skrattade. Dom hade på sig jätte fina kläder dom hade allt från kläning till tajta jeans med tunika på sig och alla hade glittriga högklackat i olika färger det såg riktigt coolt ut på nått sätt.
-Åhh vad fina ni alla är sa vi i mun på varandra. Och vi gick fram till alla och gav dom en kram och jag hälsade även på dom 2 andra tjejerna som var där. Jag kände verkligen igen den ena av dom två, men jag kunde inte komma på ifrån vart. Det gick inte ihop, jag visste att jag hade sätt henne men vary var frågan.
JUSTE det var ju hon, det sjukt fina tjejen som var med Jane försa gången vi träffades hon som var med när Harry hälde Janes dricka på henne. Juste det va hennes kusin, där hamnade alla pusel bitar på plats.
Vi hörde hur det ringde på dörren en massa gånger och till slut när det minst plingat 10gånger bestämde vi oss alla för att gå ner och hälsa. När vi kom ner var det fult med folk jag var Susannes alla kompisar och gamla armets kamrater från Sverige och alla vänner här i London så dom var minst 40st. Vi alla 11 fick gå runt och hälsa på alla och alla var jätte trevliga och dom flesta visste vilka vi var.
-Detta kommer bli en lång kväll viskade Niall i mitt öra så ingen skulle höra.
-haha aa men vi gör det för tjejerna sa jag och tog han på axeln.
Vi alla jag och satte oss till bords och dom hade dukat upp ett jätte lång bord för alla och i med att Jane hade typ världens största hus så hade vi gott om plats. Vi åt en massa gott och sen när vi knappt fick i oss mer så började många att hålla tal och jag kände verkligen att Niall hade rätt "Detta kommer bli en lång kväll".
Men precis innan dom skulle börja med alla tal så kom Jane fram till oss.
-Kom vi skall gå.
-Vart sa vi sa niall lite förvånat.
-Haha tror ni vi vill vara här hela kvällen eller?
-ehh.. kanske..
-Neej verl´kligen inte nu skall vi ut och festa på riktigt.
-Jaha okkej vi kommer sa jag och vi alla resta oss upp vi tackade så hemskt mycket för allt och sedan gick vi alla upp på Janes rum snabbt.
-Så vart vill ni att vi skall gå? sa jane.
-Jag vet inte mina kompisar har fest om ni vill på hemma party annars fin det ju en massa ställen i stan sa Louis som hade satt sig i Matildas knä.
-Jag känner för stan sa Ida
-aa jag med sa Liam.
-Men då går vi till stan eller? sa Louis och reste sig upp och drog med Matilda.
-Det blir super sa Jane och vi alla gick ner igen.
Vi gick ut och tog en taxi in mot stan.

Yasmine's POV:

Vi gick av taxin och vi hade inte riktigt bestämt oss till vilken ställa vi skulle till. Imed att vi egentligen inte kom nån stans så tänkte vi gå till samma ställe som vi alltid brukade för där fattade dom inte att vi hade falska led. Det var nog nått av det bästa med att bo här i London dom är så dumma så dom fattar inte att man har falskt leg.
Vi gick en luten bit och sedan var vi frame.
-Så är ni redo att festa eller? Sa Louis, man såg på han att han älskade detta.
-Jaa självklart, nu kör vi sa Sarah och gick in först.
När vi kom in vart det fult med folk och fotografer  överallt vi gick till garderoben och hände av oss våra jackor och sedan spred vi ut oss. Vissa gick till baren och andra ut på dansgolvet.
-Jane kan du vänta jag måste bara snabbt på toa sa jag till henne och hon nicka.
-Ja visst jag väntar här sa hon och jag gick iväg.
När jag kom till baka stod hon där och pratade med Zayn och Harry.
-Åh där va du sa Jane och log.
-Haha japp jag är till baka sa jag och log tillbaka.
-Kom Yasmine vill du dansa? Sa Zayn och tog tag i min hand.
-Antar att jag inte har nått val sa jag och följde efter han.
Vi dansade och hade så sjukt kul det var en massa där man kände och hälsade på och det såg ut som att vi alla hade det jätte kul.
-Är du törstig? frågade Zayn efter en stund.
-Jaa lite sa jag och han tog min hand och vi gick mot baren.
När vi kom fram var det knökat av folk överallt och man hörde knappt vad nån sa för musiken var så hög och så pratade alla imun på varandra.
-Vad vill du ha jag bjuder sa han och log sitt sjukt sexiga leend.
-Vad gulligt av dig, överaska mig sa jag och blinkade åt han han log bara och trängde sig fram.
När han försvann en bit in bland alla så märkte jag hur nån kom bakifrån mig och kramade mig jag vände mig fort fram för att kolla vem det var.
Och när jag såg vem det var blev jag jätte glad.
-Hebe?!? vad gör du här sa jag glatt och kramade om honom.
-Haha joo men om du inte mins så brukar vi vara här iblan haha.
-joo klart jag vet men inte tänkte jag på att ni skulle vara här.
-Nä, och inte visste jag att du skulle vara här.
-haha men vilka är du här med då??
-Geogrge, Kevin, Leo och några fler från skolan, och du själv då??
-jag är här med min syster, kusin, hennes kompisar från sverige och George kusin och restan av killarna i 1D.
-Jasså så du hänger med dom du?? sa han och låt inte lika glad längre.
-Haha jaapp. Men gud det var jätte längesedan vi sågs, vi får ta och ses snart igen alla.
-ja verkligen det hade varit jätte kul ju.
-Ja nu när skolan börjar snart igen så lär vi ju ses mer.
-Haha ja imed att våra skolor ligger så långt ifrån varandra sa han och blinka.
-HAha jaa jätte.. men jag måste gå nu men vi ses sa jag och gav han en kram.
-Och du hälsa alla också la jag till.
-Det skall jag göra hälsa du också och ha så kul sa han och log och sedan gick jag mot Zayn och han gick ut mot dansgolvet igen.

När jag kom fram till Zayn hade han en drink i varje hand.
-Här sa han och gav mig ena.
-Tackar sa jag och log. och han log sitt snygga leende till baka bara. efter vi druckit upp och varit på lite bättre humör så va vi igång igen.
-Vi går ut och dansar igen sa jag och kollade på han.
-Låter som en toppen idee sa han och drog med mig ut på dans golvet igen

Louis POV:

Jag, Matilda, Jane och Sarah var ute och dansade nästan hela tiden även om jag visste att jag var en usel dansare så hade jag sjukt kul ändå. Vi träffade även alla Sarahs kompisar där så vi blev en sjukt massa folk.
Att dom ens släppte in oss? Trodde att vi aldrig skulle komma in eller ju alla vi gick ju komma in förutom Harry av oss killar men dom verkade inte bry sig så mycket så det var bra.
-Åhh det är så sjukt varmt sa Matilda när vi stod där bland alla.
-Jaa, vi går ut lite sa jag och tog tag i hennes hand.
När vi kom ut så tänkte jag ju inte på att dom flesta kändisarna var här så det stod ful av fotografer överallt. Dom kom fram till oss och började fota och fråga en massa men då tog jag tag i Matildas han och bara drog med henne bort en bit.
-Åh jag orkar inte med dom sa jag när vi hade gått bort en bit.
-Nä förstår dig, skulle nog tyckt det var rätt jobbigt att aldrig få va ifred sa matilda och kollade på mig med sitt fina leende som jag inte kunde mot stå så jag log bara till baka.
-Du..?? jag orkar inte va kvar just nu vi kan vela gå en sväng sa jag och kollade på henne.
-Joo visst sa hon och vi började gå bortåt.
Det var ju höst och Matilda hande ingen tjock tröja på sig i med att alla våra saker var kvar inne på discot.
-Fryser du sa jag ner man såg att hon gjorde det.
-Ehh.. jaa lite kanske sa hon och kollade på mig.
-Ta den här sa jag och tog av mig min kavaj jag hade på mig.
Hon satte på sig den och den var förstor på henne men hon bryde sig inte så mycket och vi fortsatte att gå.
Tillslut så satte vi oss på en bänk och snackade.
-Jag kommer sakna dig när du åker hem till Sverige igen sa jag och la min arm om henne. Jag visste att det inte var rätt imed att hon redan hade kille men jag kunde inte mot stå jag va så kär så jag inte ens finner ord till de.
-Jag kommer sakna dig med sa hon.
Vi kollad på varandra rakt in i ögonen och hon va helt perfekt.
Jag lutade mig fram och vi kysstes, kyssen var inte lång men den var underbar. När jag märkt vad jag gjort vände jag mig snabbt om.
-Förlåt det var inte meningen sa jag och sucka.
Hon la sin arm om mig och koollad på mig.
-Det är lungt, lova mig bara att detta inte ska hända igen.
-Jag lovar sa jag och kramade henne. Vad tänkte jag med?!? jag kunde nästan ha förlorat vår vänskap men imed att Matilda är en son underbar preson så sa hon bara det är lugnt?!? Gud..Att hon inte blev sur. Det började bli kalt och vi bestämde oss för att gå till baka till festen.
När vi kom in igen så kollade många på oss men vi brydde oss inte och vi gick till dans golvet där dom andra var.
-Vart har ni varit frågade Harry när vi kom till baka.
-Vi tog bara lite luft sa jag och vi alla började dansa och ha kul igen.


Kapitel 18!!
Hoppas du gillar de :))
¨skriv vad ni tycker, och nått osm ni vill skall hända.
6Kommentarer och ni får nästa kapitel!!
xoxo

Chapter 17

Jag gick snappt in på min mobil och såg att jag hade fått ett sms av liam " Godnatt Älskling" stod det och jag log. Nu va jag verkligen kär i min dröm kille och han var min och ingen annas jag tryckte på smsara och skrav"Godnatt dear, Tack för en underbar kväll"Jane's POV:

Pappa väckte oss klockan 8 på morgonen och det var nog inte det lättaste må jag tro.
-Godmorgon flickor dags att fira mamma viskade han medans han drog upp parienen.
-Mm... godmorgon sa jag och gnuggade mig i ögonen.
Vi alla gick upp och satte på oss våra myskläder. Vi gick ner snabbt till köket och hämtade alla våra paket pappa hade redan tagit fram frukosten så vi bara skulle kunna gå och sätta oss. Matilda Ida och Miriam hade också emd sig paket till mamma.
-Så är ni redo nu?? sa pappa när vi hade tagit med allt och vi alla nickade. Vi gick och ställde oss utanför mamma och pappas sov rum.
-Okej ett två tre.. sa pappa
-Ja må hon leva ja må hon leva jag må hon leva ut i hundrade år....sjung vi alla när vi gick in till mamma som satte sig upp.
-Åhh va fint tack så jätte mycket sa mamma nyvaket.
-Men du har ju inte öppnat nått en sa jag och kollade på henne.
-Neej men sa hon och log medans vi andra skratta
Vi satte oss på sängenoch hon öppnade allt och sedan gick vi och åt och pappa hade gjort en riktig english breakfast.
-Så Yasmine, Sarah Tim och Pernilla kommer om ungrifär 1 och en halv timme sa mamma medans vi satt och åt. Yasmine och Sarah är mina kusiner och Tim och Pernilla är min moster och farbror.
-Okkej va bra sa pappa till svar.
När vi hade ätit upp gick vi alla upp och satte på oss kläder för mig blev det en jack wills stickad tröja med en vit skjorta under och ett par blåa jeans och mina klackar. Sedan ringde det på dörren och man hörde röster och sång där nere ifrån. Sedan hörde man fotsteg upp för trappan och det knackae på dörren.
-Kom in ropade jag och då öppnades dörren och in kom yasmine och sarah.
-Hej tjejor sa sarah och gick fram och gav oss ala varsin kram.
Vi satte oss alla och pratade en stund och sedan hörde man mamma ropa att vi skulle gå.
Vi alla gick ner och tog på oss våra jackor och sedan gick vi ut till bilarna, jag mamma pappa miriam och matilda åkte i vår bil medans Ida åkte med sara och Yasmine.
-Mamma vart ska vi föresten sa jag när vi hade startat bilen.
-Det blir en överaskning sa hon till svar.
-Men det borde  ju va du som skall få överaskningar imed att det är du som fyller år?
-Haha jaa men inte denna gången.
-Haha okej men sätt på musiken sa jag och log. Mamma gjorde som jag sa och dom spelade All of the lights-Kanye West och vi alla sjöng med och skrattade.
Yasmine's POV:

Vi stanade utanför ett stort shopping center.
-Vad skall vi göra här? frågade jag när pappa stanade bilen.
-Ni skall av sa han och log.
-Men vart skall ni?
-Vi skall på ett museeum som vi trodde ni inte ville följa med på så vi tänkte att ni kumde gå och shoppa i stället om det låter bra? sa mamma till svar.
-Skojar du med mig? sa Sarah och lös upp som en sol.
-Haha nej hoppa ut nu så ses vi senare ikväll när den stora festen är.
Vi sa hejdå och gick till Miriam Jane och Matilda som stod lite längre fram.
-Så är ni redo för att shoppa eller? sa Matilda ner vi kom fram.
-Skojar du eller här skall det shoppas sa jag och vi gick in.
Vi gick i en massa olika affärer och alla hittade en massa. Vi skrattade provade fula/fina kläder tog en massa bilder. Jag tog en bild på när Jane och matilda satte på sig jätte fula kläder och det va så ful så dom bröt ut i skratt och det gjode vi andra också så jag gick in på twitter och la ut den och skrev" So cute.." och sedan la jag ner mobilen och vi fortsatte att ha lika kul. Sedan efter ett tag gick vi in i en jätte stor sko affär.
-ÅÅhh vad fina sa Ida och tog tag i ett parklackar med massa glitter på.
-Åhh dom va jätte fina ju sa jag och tog tag i ett par men i en annan färg.
-Jag vet utbrast Jane.
-Vaddå? sa Sarah.
-Vi köper alla lika dana men i olika färger som vi kan ha ikväll? sa hon och tog fram massa olika färger.
-jaaa det måste vi ju göra sa Sarah och tog ett par hon med.
Vi alla tog varsit par och gick till kassan och betalade efter vi kommit ut ut affären så bestämde vi oss för att äta så vi gick och satte oss på en jätte mysig restaurang som låg lite utanför shoppingcentrat.
Miriam's POV:

Vi gick och satte oss på en jätte mysig restaurang utanför shopping centret. Nu var man riktigt trött. Jag hade shoppat en massa roliga nya saker som jag var jätte nöjd med. Vi satte oss och skulle beställa.
Sedan satt vi och pratade och skrattade.
-Så jag har hört att det är lite kärlek mella er och 1D sa sara och kollade på oss. Hon var ju 3år äldren oss alla så hon visste nog det mest om vad som hände här.
-Haha lite är och ta i sa Jane och skratta.
-jasså har ni varsin eller?
-jaa klart sa Jane och blinkade.
-Haha nej mes seriös vem är tillsammans med vem? frågade Sarah nyfiket.
-Hah okeej jag med Harry Ida med Niall och Miriam med Liam.
-Men du då matilda?
-Jag har eliot sa hon och blinkade.
-Okeej, men snart blir det vela du och nån från Direction sa sarah och blinkade.
Vi fick in maten och vi började äta jag var verkligen jätte hungrig så det passade fint med mat nu.
Sedan plingade min telefon till och jag tog upp och kollade." hej sötis, vi är klara i studion nu vilken tid skall vi komma till Jane??xx" Jag log för mig själv och sedan frågade jag henne.
-Dom kan komma vid 8 men om dom vill hjälpa till hemma så får dom komma när dom vill sa Jane men munnen ful med mat och man hörde knappt vad don sa så alla bara började skratta.
-Haha okeej då skriver jag det och skickade ett sms till liam och det dröjde knappt 2minuter innan jag fick ett svar. "Okkej va bra vi dyker upp nån gång, ses snart!! x" jag la ner mobilen och gick tillbaka till samtalet vi satt där säkert i 1timme till och sedan kollade vi på klockan och såg att den redan var 4 och började på mot halv 5.
-Ojj jag tror vi måste börja gå hemåt sa Jane och vi började resa på oss.
När vi kom ut tog vi en taxi hem och när vi kom hem visade vi vad vi hade köppt och dom tyckte inte vi var riktigt friska com hade shoppat så mycket. Vi alla hade köpt nya saker som vi skulle ha på oss ikväll.
Jane satte på musiken på högsta volym och vi alla tog fram vad vi skulle ha på oss. Vi gjorde iordning oss eller via duscha och andra sminkade sig och vi sjung med i musiken medans vi bara stod där i underkläder och locka håret eller sminka sig. När vi alla blev klara så knackade det på dörren och man hörde massa pojkröster som kom in och hälsade på dom där nere. Och sen hörde man fotstegen upp för trappan och nån öppnade dörren. 
Kapitel 17 ute!!
Hoppas det blir lagom med sonna här kapitel för det är inte lika kul att skriva långa kapitel som kooorta och imed att ni ville ha långa så tog jag nått mitt imellan.
Hoopas ni gillar det!!:)
&kommentarer och ni får kampiet 18 !!
Och juste.. Ni vet att det blir roligare för er att läsa om ni kommenterar mycket för jag tycker det är roligare att skriva när jag ffår kretik (både negativ och posetiv)
hoppas ni gillar det!! xoxo!!

Om en stund

Jag har kommit en liten bit på nästa kompitel så det kommer nog upp senare!
Haha , men jag är tvungen att städa mitt rum..
så hinner inte skriva just nu. Men får skriva lite mer sen bara
men det kommer komma upp ett kapitel idag så håll ögonen öppna!!
xoxo
316091_128959223880134_118343104941746_147151_948164909_n_large

Chapter 16

-Haha vi kan la försöka..
Vi alla gick upp och nu skulle jag Liam Niall Zayn och Louis få på oss kläder från Janes garderob..
Jane's POV:

Vi gick in i min garderob och skulle hitta nått till killarna. Jag började rota blan alla mina kläder som dom någ skulle kunna få på sig. Jag togfram mina 2one piecer jag hade.
-2 Av er kan ja ha på sig dom här?? sa jag och sträckte fram en med usa flaggan och en rosa.
-Pax för den rosa sa Louis och tog tag i den och vi andra bara skratta.
-Jag kan ta USA han Zayn säga innan Niall för han skulle precis säga att han skulle ta den imed att han hade en egen.
Dom satte på sig dom och dom var kanske lite tajta men det funkade så bra så. Och imed att dom struntade i ett ha några tröjor under så såg dom ännu sexigare ut.
-Är jag snygg eller snygg sa Louis när han kom till baka.
-Du är jätte snygg sa Matilda och blinka.
-Jajajaja.. men vad skall vi ha på oss sa harry till mig.
-Juste ni skall ju ha kläder också sa jag och fortsatte och leta.
-Den kändes Jane sa Niall och sucka eroniskt.
-Här, dom är förstora på mig så dom kommer kunna passa sa jag och tog fram två par mysbyxor.
Liam och Niall slängde sig fram och tog varsina byxor.
-Men vad skall jag ha då?? sa Harry lite uppröt.
-Haha ta det lugnt vi hittar nått sa jag och fortsatte att leta.
Jag letade och hetade lite t-shirtar jag börja skratta för mig själv för jag hittade en stor grå t-shirt jag hade gjort på slöjden hemma i Sverige där det stod "Harry ♥ Jane" .
-Haha här har ni i alla fal en t-shirt sa jag och tog fram.
-Den tar jag sa Harry och tog tag iden. Han väcklade ut den och sedan kollade han vad det stod på den.
-Haha!! Gullig sa han och log mot mig.
-Haha, Eehh.. Harry jag hittar inga mer byxor..sa jag och kollade på han.
-Haha jag får la gå i kalsonger och t-shirt hem sa han och blinkade. Sedan gick han fram till mig och vi möttes i en perfekt kyss.
Dom kumde inte sova här idag imed att Mamma fyllde år i morgon och att dom skulle till studion vid 7 imorgon så vi bestämde att vi skulle ses imorgon på kvällen i stället för dom var bjudna till mammas 40års fest. Det kanske inte skulle bli det roligaste men vi var i alla fal tvugna att va där en stund men sedan skulle vi alla dra.
Vi gick ner och skulle säga hejdå. Dom såg nog rätt dumma ut imed att Harry bara hade på sig en t-shirt som satt rätt tight, Liam och Niall hade bara ett bar mysbyxor i rosa och Liams var rosa och Zayn och Louis gick i varsin one piece utan någon tröja under rätt långt ner dragen.
-Herre gud vad folk kommer glo på oss nu när vi skall gå hem sa Niall och såg lite fundersam ut.
-Joo men du.. du har i alla fal nått som döljer din dinge ling sa Harry och alla börja skratta.
-Men sätt en hat framför din dinge ling sa Niall lite kaxigt och alla skratta ännu mer.
-Vänte lite nu sa Louis och alla blev tysta..
-Vat är en dinge ling?..ingen sa något alla bara kollade på varandra..
-Aha you men a penis sa han och blinkade medans alla andra började skratta.
Vi gav alla en kram och jag gav Harry en kyss ocksp sedan började dom gå hemåt och det såg hur kul ut som hälst så vi kunde inget mer än att skratta ännu mer en vad vi redan gjort.
Ida's POV:

Vi gick upp till janes rum och gjorde oss iordning sedan satte vi oss ner i våra sängar och snackade innan vi skulle lägga och och sova.
-Så berätta vad som hände?? Sa Matilda helt uppspelt.
-eehh.. var skall vi börja sa jag och kollade på Miriam som bara skrattade.
-Ehh först gick vi och satte oss i limosinen som dom hade beställt så åkte vi till en jätte mysig restaurang och åt jätte god mat och pratade och hade det jätte bra. Efter vi varit där och ätit så frågade Niall mig och jag vill fälja med han och det gjorde vi självklart. Sa jag och log
-Fortsätt sa Jane jätte glad.
-Haha jaja, när vi kommit ut är restaurangen så tog vi en taxi till london eye som han visste att jag ville åka innan jag åkte hem så vi åkte den och vi satt och pratade jätte länge sedan tog han tag i min had så gick vi fram till fönstret mot vattnet och imed att vi hade en egen för oss själva så hade vi på åt konstigt sätt sa på musik i den. Och där vi stod där vid fönstret la han sin arm runt mig.
-Du vet att du är helt fantastisk sa han och vred mig mot honom.
-Nej det viste jag inte men jag vet en annan person som är de och log.
-Vem??
-Du så klart sa jag och log. Han lutade sig mot mig och vi möttes i en perfekt kyss.
-så han kysste dig sa Matilda och flög över mig.
-Haha jaa.. Åhh han är så perfekt.
-Så ni är tsm?? sa Jane glatt.
-Ehh.. jag tror de sa jag och log
-Åhh grattis jag är så glad för er skull sa jane och slängde sig över över matilda och mig.
Miriam's POV:

-MEn Miriam du måste berätta vad som hände med dig och Liam? sa jane och kolla på mig.
-vill ni verkligen veta det? sa jag ock kolla på dom med ett leende.
-Ehh..jaa?!? sa matilda och Jane i mun på varandra.
-Haha okeejj. Efter vi då varit på den musiga restaurangen så tog Liam med mig ut. Vi gock en liten mit och sedan så stod en häst och vagn och väntade på oss.
-Åhh har du beställt den?? sa jag och kramade han.
-Jaa klart sa han och tog tag i min hand.
Vi satte oss och vi åkte längst med themsen och det var mörkt och alla lampor va tända och allt var så mysigt.
Vi åkte långt och sedan stanade den och vi gock av. Vi gick över en bro och vi ställde oss i mitten av bron.
Han la sig arm över mig och vi bara stod där och kollade och allt kändes så perfekt sedan av bröt  han tystnaden.
-Även om jag inte känt dig så länge så känns det som vi har varit med varandra 100 gånger innan sa han och log.
-Känns som jag känt dig jätte länge också sa jag och log.
Han lutade sig fram och sedan mötes vi i en perfekt kyss, när kyssen var avslutad kollade han på mig och sa:
_du vet att du har världens finast eögpn och log.
-Hela du är perfekt sa jag och log.
-Aww du är!! sa han och tog min hand. Och sedan började vi gå hem hit igen och på vägen träffade vi Niall och IDa.
-ÅÅhhh vaa bra så ni är också tillsammans? utbrast matilda och slängde sig över mig istället.
-Haha jag tror de sa jag och log
-Åhh grupp kram sa Jane och alla slängde sig på varandra.
Vi alla la oss ner för att sova nu. Imorgon fyllde Janes mamma år och det skulle bli en lång dag.
Jag gick snappt in på min mobil och såg att jag hade fått ett sms av liam " Godnatt Älskling" stod det och jag log. Nu va jag verkligen kär i min dröm kille och han var min och ingen annas jag tryckte på svara och skrev"Godnatt dear, Tack för en underbar kväll"
Det efterlänktade kapitel 16!!!
Nu är det här!?! Inte jätte långt men har verkligen inte haft mycket tid!!
Men imon får ni mer och allt.
6KOmmentarer och hoppas ni gillar de!! xoxo !!

16

Har börjat lite på nästa kapitel men inte kommit så långt!!
Skall försöka så mycket jag hinner imon också !!
Men vill ni ha LÅNGA eller KORTA kapitel ?!?
MÅSTE VETA VAD NI HÄLST VILL LÄSA!! FLER KORTA ELLER MINDRE MEN LÄNGRE LÅNGA.
Och tack så JÄTTE mycket för alla fina kommentarer !! :')
¡ Älskar er !
Tumblr_lutih5w2nq1r6f2fpo1_500_large
JAG HOPPAS DET INTE BARA ÄR JA SOM ÄLSKAR DENNA BILDEN

Chapter 15

Filmen var inte den bästa så vi alla somnade i soffa. Jane låg i Harrys famn och harry lutade sig mot soffkanten jag låg i louis och Zayn låg i mitt. Man kände verkligen att allt var på äkta och att dom inte bara spelade. DOm var verkligen mina vänner!!  
Harry's POV:

Jag vaknade av hur nån ryckte i dörren, jag ryckte till och kollade in kom Niall, Liam, Miriam och Ida alla hade jätte leenden på läpparna så det hade nog blivit en lyckad dejt.
-Har ni haft det bra?? frågade jag när dom kom fram till soffan då ryckte Jane till.
-Jaa vi har haft det super sa Liam och la armen över Miriam.
-Åhh va bra brast Jane ut och väckte Matilda och Zayn, Louis låg fortfarande där och sov som vanligt.
Vi alla reste oss upp förutom Louis.
-Jag vet utbrast Niall.
-Vaddå?? svara jag.
-Vi gör ett bus på Louis.
-Jaa haha utbrast matild.
-Jaa vi häller en hink vatten över honom sa jane och sprang och hämtade en hink.
-Pax för att hälla vattnet så jag när hon kom till baka med en hel hink full med vatten.
Vi alla gick fram och precis innan jag skulle hella utbrast Miriam.
-Vänta jag måste bara filma detta och tog upp sin telefon hon tryckte på star och gjorde tummen upp.
-Ett två TRE skrek jag och Louis han vakna till och sedan fick han allt vatten på sig och allt blev blött och soffan med.
-ÅÅÅhhhh ni ska få sa han och ställde sig upp och börja jaga oss. Den första han fick tag i var självklar Matild och han lyfte upphenne och hon skrek bara.
-Neej Louis jag vill inte bli blöt!!
-Synd om dig snygging skrek han medans sprang ut mot poolen med Matilda i famnen.
-Louis nej jag vill inte bli blöt!! Han han inte svara innan både han och Matilda va i poolen. Vi alla andra sprang ner bakom henne och alla skrattade så mycket så att vi fick lägga oss ner.
-Jag hoppas du verkligen fick med allt på filmen Miriam, fick jag ut mellan jag skrattade.
-haha jaa fick med allt.
.Vaa?!? Jag måste se skrek jag och tog hennes mobil.
Vi alla som var kvar på land alltså alla utan Louis och Matilda satte oss och kollade..Gudva rolig den var och alla la sig ner och skrattade igen sedan kände jag hur varmt det blev även om det var höst och skulle säker börja snöa vilkendag som hälst tog jag tag i Jane och hoppade i.
-Neej Harry inte poolen, sa Jane men det var försent
-Åhh neej nu kommer jag bli sjuk sa hon lite eronisk.
-Nejdå sa jag också kysste henne. Sedan hoppade restan också i 9st ungdommar badandes med kläder en höst kväll det får man inte uppleva många gånger. Jane satte på musik också så det blev ett riktigt poolparty. Jag och Zayn sprang in och hämtade drick också.
-Här ska det festas sa jag och Zayn i mun på varandra när vi sprang ut igen.
Vi höll på i kanske 1 timme men sedan började vi alla frysa hur mycket som hälst och sedan gick vi upp.
Och så kom vi på att vi inte hade några kläder med oss..
-Ehh.. Jane vi har ju inga kläder..sa jag och kolla på henne.
-Haha juste du kan få låna nått av mig sa hon och blickade.
-Haha aa jo och jag skall få plats i dina kläder...
-Haha vi kan la försöka..
Vi alla gick upp och nu skulle jag Liam Niall Zayn och Louis få på oss kläder från Janes garderob..

Detta blev ett kort kapitel och kanske inte så roligt men hinner inte mer idag.
Ni får fortsättning troligen på fredag kom nog inte va hemma imon så mycket men skall klart försöka ni kanske får ett sånt här kort kapitel isf!!
Ock såklart kommer ni får veta hur dejten gick för Ida,Miriam,Niall och Liam!!
men kommentera annars får in inget nytt kapitel 6kommentarer!!!
Haa det braaa!! xoxo

Chapter 14

-Harry, Zayn och Louis kommer hit förestan sa Jane när vi alla låg helt utmattade på golvet.
-Okkej va kul sa Matilda och log.
-jaa det blir nog en mys kväll för oss sa Jane och logg.
Louis POV:

Jag Zayn och Harry skulle hem till Jane och bara ta det lugnt  han Matilda skulle vara där också. Vad skulle jag säga? Det verkade inte som hon var intreserad av mig. Inte när jag försökte snacka med henne också. Vi tog på oss varsin A&F overall och tog med godis och en film. Innan vi gick kom Niall och Liam förbi och hämtade oss med deras limosin dom hade beställ för vi orkade inte åka i min bil.
-Vad stiliga ni är sa Harry när vi hoppade in i bilden.
-Haha tack, eller vad man säger sa Niall lite osäkert men skrattande röst.
När vi kom fram till Jane möttes vi av Miriam och Ida i dörren. Dom var jätte fina.
-Ni ser jätte bra ut sa jag och dom andra nickade instämmande.
-Tack killar sa dom i mun på varandra och gick mot Niall och Liam.
När vi kom in så kom Matilda och Jane ner från trappan dom hade också satt på sig myskläder.
-Hej killar sa Matilda ner dom komfram till oss och gav oss alla en kram.
-Heej heej, sa jag och kramade henne lite extra länge. Åhh hon lycktade så gott ville inte släppa men det var jag ju tvungen ting. Vi gick upp och satte oss på Janes rum en stund och vi satt och snackade om en massa konstiga saker.
Jag fick veta ganska mycket om Matilda men inte tillräckligt, jag ville prata med henne själv men det skulle nog aldrig gå. Sedan blev harry hungrig så vi gick ner och lagade mat och vi gjorde tacos. Dom sa att Ida inte gillade det så vi passade på att göra det nu när dom inte var hemma.
-Matilda du och jag kan vela duka sa jag och blinckade till henne.
-Joo visst sa hon och började ta fram glas.
Efetr vi dukat gick vi och hackade tomater tillsammans hon va så söt jag kunde inte sluta tänka på henne även om jag inte visste vad hon tyckte om mig så visste jag att det skulle bli vi en dag eller aa jag skulle se till så att det blev så.
Matilda's POV:

Och när Ida sa att man hade märkt på Louis att han gillade mig hade jag inte tänkt på det så mycket men nu när Ida hade sagt det så kunde jag inte sluta tänka på det. Man märkte verkligen att det var nått han ville.
Men han var så himla skarmig så man kunde inget mer en att bara glida med på hans spår.
Vi satte oss ner och skulle äta och vi satt och skrattade och hade kul som jag alltid hade när jag var med dom.
Vi körde drick tävling med cola och jag trodde jag skulle dö varje gång för det var så bubbligt.
Efter maten så skulle vi spela kort men jag orkade inte så jag och Louis gick ut och satte oss på baksidan och snackade i stället.
-Så har du haft en bra början här i Lobdon då började han att att fråga.
-Jaa, det har varit toppen nu när jag ahr fått massa nya vänner också.
-Great sa han och log sitt fina leende.
-Haha ja,
-Men jag vet ju inte såå mycket om dig sa han och kollade lite deskret på mig.
-Haha nä men vad vill du veta sa jag och log.
-Hmmm..
-Måste bara fråga en sak sa han loch kolla lite osäkert på mig.
-Jaa sa jag tll svar
-Har du kille??..  NEEJJ?!?! Varför frågade han det nej nej nej, varför va han tvungen..
-Ehh.. jaa sa jag och kollade på han.
-Aha.. sa han och suckade ganska stort.
-Men du är en jätte fin kille sa jag som försvar.
-Men inte tillräkligt..
-Joo, men du.. du är min bästa kompis och jag gillar dig mer enså men inte just nu..
Han sa inget men man såg att han tog åt sig och han börjde lee lite.
-Kom skall vi gå in sa jag och ställde mig upp och tog fram min hand.
-okeej sa han och tog tag i min hand.
När vi kom in så hade dom redan satt på en film och vi släppte varandras händer och Louis sprang fram till soffan.
-Här början man filmen utan mig ja.. Tack den var snäll sa han och lossade vara arg men det funkade inte så bra.
Dom andra bara skrattade åt han och han slängde sig över zayn och dom börjde brottas. Vi andra 3satt och skratta åt dom och ett tu tre så va vi alla med i fajten. Vi alla flög om krig i soffan och tillslut låg vi alla huller om buller på varandra och va helt utmattade.
-Så kan vi kolla klart på filmen sa Zayn nu och vi alla började skratta.
-Haha aa det kan vi sa Jane och satte på.
Jag satt imella Zayn och Louis och Louis la sin arm runt mig och viskade i mitt öra.
-Jag älskar dig bästis sa ahn och jag log mot han.
Filmen var inte den bästa så vi alla somnade i soffa. Jane låg i Harrys famn och harry lutade sig mot soffkanten jag låg i louis och Zayn låg i mitt. Man kände verkligen att allt var på äkta och att dom inte bara spelade. DOm var verkligen mina vänner!!

Kapitel 14!
Hoppa sni gillar det dog är det inte så långt men det kommer ju en fortsättning!!
8kommentarer och ni får kapitel 15!!
Skriv gärna vad ni vill ska hända!!
xoxo

Lite mer koll på tjejerna

Fått frågan om jag kan skriva lite mer om hur tjejerna ser ut och självklar kan jag göra det!!

Jane

En tjej som alltid är på glatt humör och ställer alltid upp för sina vänner.
Hon har varit bästa kompis med Ida, Matilda och miriam så länge hon kan minn as.
Hon är blond och har just långt rakt hår men vill hälst ha korkskruvar.
Hon hatar skaldjur och suchi
173cm lång.
Ensambarn, bor i London just nu annars en liten bit utanför Göteborg.
Hon älskar shoppa och åka konståkning.
Hennes favorit i 1D Har alltid varit Harry Styles.
Hon har blå ögon och ett stort leende när hon visar sina tänder.

Matilda:

En tjej med bästa humorn och vill sina kompisar alltid det bästa.
Hon är lång och mörkblond men naturliga lockar men som hälst vill ha platthår som Jane.
Hon hatar choklad men kan äta vit
176cm lång.
Hon älskar att spela fotboll och shoppa.
Hon bor i ett blått hus lite hutanför göteborg med sin mamma pappa och storebror.
Gröna, blå ögon
och hennes favoriter i 1D är lite Harry och mest Louis
Ida:

En tjej som älskar att hitta på saker och är om tyckt av många.
Hon äter helst inte tacos och älskar suchi.
Hon är längst av dom alla med brunt blont halv kort rakt hår.
179cm.
Grön gråa ögon.
Hon bor i ett vitt stort hus grane med Jane hemma i sverige,
där bor hon med sin mamma pappa bror och syster.
Älskar kolla på hockey och har även spelat och så älskar hon att shoppa.
Hennes favorit i 1D är Niall Horan och hon tycker att Zayn är model snygg.

Miriam:

Som tänker på sina bästa kompisar i första hand och får folk att skratta lätt.
Hon äter det mesta men hatar ärt soppa.
Hon är minstingen av dom men långt blont hår.
170cm
Med blåa ögon.
Hon älskar att spela fotboll och shoppa.
Hon bor inne istan men ändå nära alla andra och där
bor hon med henne mamma pappa och bror.
Hennes favorit är Liam Payne men hon tycker alla andra är snygga men inte som Liam.

Hihi här fick ni lite mer om dom om ni har nån fråga eller nått
om dom så är det bara att fråga så berättar jag för er om det!!
Glöm inte kommentera kp 13 för att få kapitel 14!!
Kraam xoxo

( har ett jätte stort samhälls prov imon +träning hela kvällen så det kommer nog inget kapitel idag
men lovar skall försöka så mycket jag kan men det kan bli svårt!!)

Chapter 13

Jag log lätt för mig själv och sedan skrev jag "I'm in London whit my best friends now!! meet verry nice guys today!!" Sedan la jag ner mobilen och somnade imorgon skulle det bli en stor dag.
Matilda's POV:

Jag vaknade nästa morgon av att jag fick Miriams fot i ansiktet.
-Ajj skrek jag till och alla vaknade uta Miriam själv..
-Vad hände sa Ida med trött röst.
-Miriam sparka mig i faceet sa jag och kolla lite arg på henne. Sedan vaknade hon själv.
-Ehh..godmorgon vad har hänt?? sa hon när hon märkte att alla kolla på henne.
-Du gav mig precis en blå tyra sa jag och log.
-Haha oj förlåt, du vet hur jag är i sömnen.
-Haha jo jag vet, sa jag bara och skratta. En gång när vi va minder så hade hon råkat välta ut ett glass vatten på Ida när hon sov och Ida blev la inte på sitt bästa humör när det hände.
Vi alla satte på oss våra one piecer och jag hade självklart lilla, jane rosa, miriam blå och ida grön. Sedan gick vi när till köket och åt frukost.
-Tjejer killarna frågade om vi kunde möta dom klockan 13.00 utanför studion? Sa Jane medans hon tog ett bätt från sin macka.
-Jaa klockan är ju bara 10 så vi har ju tid på oss sa Ida.
-okej smsar harry att det är grönt då.
Efter vi ätit gick vi upp på rumet och bytte om. Jag satte på mig ett par lila byxor med en vit tunika och jeans jacka på det. Sedan gick jag in i badrumet och sminka mig och borstade tänderna. Sedan plattade jag mitt hår och gjorde mitt bena. jag blev klar snabbast så jag satte mig med min mobil och loggade in på twitter. Alla killarna hade börjat följa mig och jag log för mig själv sedan såg jag att Louis hade twittrat för 14timmarsedan. "Just meet a lovely girl, but she don't like chocolate?!?" Jag små log för mig själv och sedan RT jag det. Då blev resten också klara jag satte på mig mina svarta klckar jag köpt när jag var i new york med Ida, Jane och Miriam.
-Så..är ni redo att träffa killarna igen? sa Jane medans hon låste dörren.
-mer en redo sa Ida.
-Haha va bra men lova mig en sak bara sa Jane medans hon vinkade hit en taxi.
-haha vaddå? sa miriam nyfiket.
-Dö inte när ni ser dom, haha!! Vi ha kvar är här på marken.
-Haha vi lovar sa miriam glatt när vi satte oss i taxin.
Vi satt och skrattade och pratade hela vägen till studion och sedan stanade vi utanför och Jane betalade för oss.
-Jag bjuder nästa gång utbrast jag när hon hade betalat.
Lite längre bort stod killarna och väntade.
-Heej tjejer sa Louis när vi kom fram. Killarna kom fram och gav oss alla en kram och Hary gav Jane en kyss också. Och när Louis kramade mig kände jag hur han kramade mig extra hårt och länge, jag log för mig själv men försökte inte tänka på det för mycket, jag hade ju Eliot.
-Så är ni redo för att få stor stryk nu eller sa Louis.
-Haha skall komma från han som bara skyter i rämen sa Niall och skratta.
-Jag kanstar inte klotet på folk i alla fal sa han till försvar och vi alla skrattade jätte mycket.
-jag tappa det faktisk sa Niall och suckade lite eroniskt.
Vi satte oss i Louis bil och vi fick trängas imed att vi var 9 på en 5 sittsig bil. Jag och Miriam satt i Liams knä eller jag satt halva på Liam och hallva på Harry och Jane halva Harry och Niall och Ida satt i Nialls medan Zayn och Louis där fram.
-Hoppas ni sitte bra där bak sa Zayn och skrattade åt oss imed att det nog såg ganska kul ut.
-Jaa då jag sitter imellan undebara tjejer så jag mår fin sa Liam och jag såg hur Miriam började lee.
Vi stanade utan för och sedan gick vi inte och betalade. Men kunde inte vara så många på samma bana så vi delade in oss.
-Pax för Matila sa Louis och hoppade upp på min rygg. Han va lite tyngre en vad jag trode plus så var jag inte berädd så båda vi föll omkull och där låg han över mig och båda börja skratta jätte mycket.
Sedan bestämde vi oss för att det skulle vara jag Louise, Ida och Niall i ett lag och i det andra var det Zayn Liam Harry Miriam och Jane.
-Men det är orättvist vi är en man kort och vi har Niall?! sa louis lite uppröt.
-Haha du vi har dig också sa jag och skratta. Han gjorde en eronsik ledsen mig och jag blinckade bara till an och han kunde inte låta bli att lee. Han va så söt när han log så där och med hans hår hängslen och allt han var helt perfekt. Men nej jag hade Eliot det kunde jag inte glöma.
Vi gick och bytt skor för vi tjejer kunde inte spela i våra klackar och killarna i sina skor. Sedan spelade vi och hade jätte kul.
Niall's POV :

Hon var så söt tänkte jag för mig själv medans jag kollade på Ida och log. Louis märkte mig och la sig ner så mycket han skrattade och sedan kröp han fram till mig och viskade lite deskret.
-Jag vet nån som är kär och forsatte skratta.
-Usshh vad det ända jag sa och gick till baka till mina drömar. Hon va så fin helt perfekt hennes leende hennes långa fina ben hennes rump och hennes hår. Hon var helt underbar.
-Niall det är din tur hörde jag någon säga.
-Va?! sa jag och kollade upp.
-Haha drömde du eller sa Ida och skrattade.
-Hehe, jaa...
Jag gick upp och tog ett klot och sköt iväg jag satte alla utom 1. och sedan kollade jag på Louis som såg lite arg ut imed att det inte gått lika bra för honom. Sedan sköt jag igen och fick ner den sista.
-JAAAA!! skrek jag och sprang fram och gav Ida en jätte kram. Hon luktade så gott jag ville inte släppa vill helst stå här hela dagen men till slut släppte jag och jag såg hur liam stod och kollade på mig. Jag rådnade lite men liam gjorde bara en tumme upp.
Efer vi spelat klart gick vi och satte oss och räknade ihop poängen!!
-Jaa vi vann utbrast ida när hon märkte att vi hade vunnit.
Vi alla fyra kramades i en jätte kram och hoppade runt och sjöng.
-Haha ni hade bara lite tur sa Harry och slog till mig lite lätte i ryggen.
När vi va på väg upp drog Liam undan mig lite så att ingen skulle höra.
-Skulle du vilja tyå gå på en dejt med mig Ida och Miriam, jag har inte frågat henne en men jag gillar henne verkligen och der verkar som du gillar Ida??
-Jaa!! Utbrast jag det vill jag jätte gärna vi frågar dom direct.
-aah okeej jag bokar bord till klockan halv9 ikväll då sa han och log och jag nickade och sprang iväg för att fråga ida.
-Ida Ida Ida !! sa jag när jag kom fram.
-Jaa haha vad är det sa hon och log sitt fina leende.
-KOm lite sa jag och drog undan henne.
-Skulle du vilja gå ut och äta med mig miriam och Liam ikväll??
-Jaa jätte gärna, eller måtse kolla med tjejerna men det funkar nog.
-Ja va bra vi hämtar upp er vi 8 sa jag och pussade henne på kinden.
Hon gick iväg och sedan kom till mig igen och sa att det funkade jag tog tag i hennes han och vi gick till resten.
Ida' POV:

Vi sa hejdå till killarna och när vi kom hem hade jag seriöst panik.
-OMG OMG OMG Jag skall på dejt med Niall horan?!? sa jag och slängde mig i min säng!
-Jag med fast med Liam Payne utbrast Miriam och slängde sig i sin säng.
-haha chilla på det sa Jane och log.
-Men det går inte är så glad sa jag med ett jätte leende.
-Haha okej jag förstår dig sa Jane och börja hoppa hon med.
-fatta tänk om ni blir tsm med dom, fatta vad kul det skulle vara!!
-Jaaa tänk om jag va tsm med Liam kom Miriam från ingenstans. och vi alla började skratta.
-Och matilda man ser att Louis gillar dig sa jag och kollade på henne när hon satt och smsade. hon bara log och sedan kollade hon upp.
-Haha nejdå sa hon och log.
-Vaddå nej sa Jane och slängde en kudde på henne.
-Okeeej, han är så snygg fick ut och sprang och slängde sig på jane som satt på sin säng. Och sedan var kudkriget igång. Har inte skrattat så mycket på länge.
-Harry, Zayn och Louis kommer hit förestan sa Jane när vi alla låg helt utmattade på golvet.
-Okkej va kul sa Matilda och log.
-jaa det blir nog en mys kväll för oss sa Jane och logg.

Kapitel 14.
Hoppas ni gillar det.
Undra hur det skall gå för alla nu!!
6 kommentarar och ni får kapitel 14!!

Checka!!

Nu skall vi köra lite länk byte!
Och detta länk bytet är till mi nbästs kompis Ida LEvin.
Hon skriver själv en novell om killarna men den är om Niall.
Så för alla er som älskar Niall här kommer en sjukt bra novell älskar den!!
Så tycker ni skall klicka in och läsa den, ni missar inget !! xx
(så vill ni ha länk byte är det bara att säga till!! )
Klicka på bilden för komma till bloggen !!!


Chapter 12

Jag satte alarm på mobilen och sedan la jag ifrån mig den och försökte sova.
Jag var världens lyckligaste just nu han jag tänka innan jag somnade.Jag vaknade av att min mobil vibrerade och jag tog tag i den och kollade "Alarm" stod det och jag slängde iväg mobilen. Efter att den hade ringt 4gånger gick jag upp och rakt in i min garderob. Jag satte på mig ett par blåa jeans och en vit tunika och en stickad tjocktröja och ett långt guldhalsband met ett hjärta på tull det.
Jag gick in till badrummet och sminkade mig och kamade igenom mitt hår. Sedan gick jag ner till hallen där mamma stod och väntade på mig.
-Är du redo sa hon och log.
-Jaa, verkligen.
Vi gick ut och satte oss i bilen, jag satte på radion och dom spelade Gotta Be You. Jag log för mig själv och sjäng med.
-Men är inte det Harry och killarna?
-Haha joo det är det mamma.
-Han värkar vara en bra kille för dig.
-Det är han sa jag medans jag log och kollade ut igenom fönstret.
När vi hade parkerat bilen gick vi in mot flygplatsen och det första jag ser när jag kommer in är stora afficher mer rubriker som låter "VEM ÄR TJEJEN NIALL HÅLLER HAND MED " eller "ÄR INTE DET HARRYS TJEJ" Neej neej  neej det får inte va sant tänkte jag. Inte nu när tjejerna skall komma och allt!! Nej det får inte vara sant. Jag sa till mamma att hon kunde gå bort jag skulle bara på toa. Jag sprang allt vad jag hade till toalätten och låste ini mig och börja stor gråta. jag tror jag aldrig gråtit så mycket. Mitt smink hade inte förstörts iaf, jag torkade bort tårarna snabbt och fixade till håret lite lätt. Sedan tog jag upp min mobil och ringde Niall.
-Heej det är Niall.
-Hej det är Jane.
-heej Jane
-Har du sätt vad som är på första sidan?
-Emm..neej??
-Kolla det och sedan kan du smsa mig.
-Okeej ska jag göra.
-Bra kram
-Kram
Jag la på låste upp dörren och sedan gick jag till mamma. Det va ganska mycket folk som stod och väntade på sima amhöriga faktiskt sp jag och mamma var inte ensam här iaf. Vi stod där ikanske 10minuter sedan ringde min mobil och jag tog upp den och kollade "Niall" stod det och jag svarade.
-Hallå?
-Vad skall vi göra?
-Inte vet jag det va därför jag ringde dig.
-mm,
-Men kan du inte berätta saningen för Harry att jag slog mig och du trösta mig och allt så att inte han får se tidningen utan att veta sanningen.
-Jag snackar med han direkt
-Va bra tack brosan,
-Det är lugnt och du..
-Ja??
-Det kommer ordna sig ska du se
-Det hoppas jag,
-Smsar när jag snackat.
-Görså
Vi la på och jag gick tillbaka till mamma för jag hade gått undan en lite. Det dröjde inte mer en kanske 5-10minuter innan det började ramla ut folk från dörrarna och till slut, Ser jag 3långablonda tjejer men stora blåa,lila och gröna resväskor, solglasögon och klackar. Jag börjar små springa lite lätt och när dom får syn på mig med så släpper dom alla sina saker och vi alla möts i en jätte kram.
-Åhh vad jag har saknat er fick jag tillslut ut.
-Och vi har saknar dig så sa Matilda.
-Men du gråter ju sa Miriam.
-Glädje tårar sa jag snabbt och log
-Aww sa hon och kramade om mig.
-Heej tjejer säger mamma när hon kommit till oss.
-Heej Susanne sa alla 3 i mun p varandra.
Vi gick till bilen och skrattade och pratade massa. Vi la in alla väskor och jag satte mig där fram medans Ida i mitten som hon alltid skulle göra och Miriam och Matilda på varsin sida.
-Gud ni skall vata här i hela 2veckor , fatta vad mycket vi skall göra sa jag och blinkade åt Ida.
-Jaa och vi har så mycket att berätta för dig eller sa Matilda och skratta
-Jaa och hoppas vi träffar One Direction, fatta vad coolt det skulle vara jag måste få snacka med Liam sa Miriam helt överlycklig.
-Haha ja man vet ju aldrig sa jag och log.
Jag satte på radion och dom spelade Who you are med Jessie J och vi alla sjung med glatt, jag tänkte på hemma i sverige när vi alltid hoppade runt och dansade som 3åringar åhh det va så kul! Och när jag va som mäst inne i mina tankar plingade min mobil tiil det var ifrån Harry, jag ville inte titta men hade jag nått val?,jag låste upp min mobil jag va så nervös så jag kunde inte ens kolla sen såg jag det och började läsa "Hej älskling, Niall berättade precis. Ni kan ju inte hjälpa vad dom skriver om er? Ni är ju bästa vänner och du är min eller det hoppas jag så jag fattar inte farför jag skall vara arg? Du kan ju ringa när du kommer hem puss älskar dig" Åhh jaa han är inte arg tänkte jag för mig själv sedan svarade jag " I love you " och la ner mobilen och vände mig om mot tjejerna igen.
När vi kom fram gick jag in med tjejorna och visade dom runt i huset och dom tyckte alla det var jätte fint.
Miriam's POV:

Entligen var vi här entlig träffade vi Jane igen.
Och jag vill verkligen träffa killarna eller?! Tänk att få träffa Liam Payn, gaashh skulle dö!
-Så är det nån som är hungrig frågade Jane.
-Jaa jag är jätte hungrig sa Ida
-Okeej va bra mamma har lagat din favorit.
-Jaa sa hon och sprang in i köket.
Vi satte oss och åt och pratade och skrattade.
-Jag skall bara ringa ett samtal sa jane och blinkade till ida och hon nickade bara.
-Skall vi berätta om Eliot för Jane sa jag till Matilda.
-Ja varför inte vi kan göra det när hon kommer tillbaka sa matilda och log. och när jane kom till baka log hon lika mycket hon.
-Så vill du veta skrek jag när hon kom.
-haha, ja det är klart
-Matilda och Eliot är tillsammas nu skrek Ida
-vaaa?! Jaa gud va kul sa jane och sprang fram till Matilda och krama henne.
-Haha tack.
-Jag har ocksp nått jag måste berätta sa jane.
Så ringde det på dörren.
-Jag öppnar ropade Jane och sprang iväg. Man hörde hur hon öppna dörren och hälsade. Jag kände igen rösterna men jag kunde inte komma på ifrån vart. Sedan hörde man hur dom började närma sig ingången till köket och in kommer Niall, Louis, Zayn, Liam, Harry och Jane.
Jag fick inte fram ett ord jag och matilda tappade seriös hakan det gjorde ida med men inte på samma sätt.
-Heej tjejer sa Louis och gick fram och gav oss alla en kram.
-H-h-hej.. va det ända jag fick fram.
-Haha vi är inte farliga sa Liam och blinckade åt mig. Jag kände att jag blev helt galet glad inom mig.
-Haha nej det hoppas jag sa jag och log som en sol.
-Men va, nu fattar jag inget fick Matilda ut tillslut.
-Haha det behöver du inte heller sa Louis och log mot henne.
Sedan berättade Jane allt för oss och att hon och Harry var tillsamman och allt som hänt och jag trodde henne knappt det va så sjukt coolt! Att jag sitter jämte Liam Payn?!? Min dröm kille herre gud vad glad jag är just nu eller.
-Så du visste Ida?? sa Matilda lite argt men ändå eroniskt.
-Haha jaa, det är därför vi är här nu sa hon och alla började skratta. Jag vet inte riktigt varför vi skratta med det lätt så kul hur dom sa det. vi satte och pratade hur länge som hälst och det kändes som vi hade känt varandra hela livet men vi hade igentligen bara varit med varandra i 55minuter ungifär.
-Jag är jätte hungrig sa Niall sedan.
-haha det stämer ju då att du alltid är hungrig.
-haha ja, han är alltid hungrig sa Zayn och slog till han lätt i huvudet.
-Vi kan göra varm choklad med gröde och allt på sa Jane.
-men jag gillar juz inte choklad?! utbröt Matilda.
-Ofta du inte gillar choklad?!? utbrast Louis
-Haha nej, eller jag kan äta vit choklad sa hon till försvar.
-men vi kan göra milkshake till dig så Jane.
-Det blir toppen.
-Får jag göra den med dig då sa Louis och blickade.
-Självklar så hon och log.
Alla utan jag Liam och Zayn gick bort och hjälptes åt och gjorde drickorna.
-Så hur är det i Sverige frågade Zayn
-Joo det är la bra, innan villa man bo här för att ni bodde här men det är bra hemma i sverige.
-HAha ofta ni gillar oss så mycket i Sverige fråagde Liam.
-Haha skojar du med mig, Tjejerna är galna.
-Coolt !!
-Haha hur är det i London då?!
-Joo det är bra, men snyggingarna bor ju i Sverige sa Liam och blinckade åt mig. Jag kände hur jag rodna men som tur va kom Jane och räddade mig.
-Hade nån beställt varm choklad här?!
-Japp 3st här sa Zayn och alla skratta.
Vi alla satte oss igen och pratade om allt möjligt jag va verkligen mig själv med dom.
-Så vad skall ni göra imorgon? frågade Harry
-Shoppa utbrast Ida
-Hahah det är verkligen det ända ni tjejer vill göra.
-haha nä inte bara.
-va bra då åker ni och bowllar med oss imorgon då alltså sa Harry och blinka.
-Haha okeej då om det är okej med er andra sa ida. Och vi andra nicka och instämde.
Efter vi suttit och pratat i 30minuter till så betämde dom sig att dom skulle gå nu. Vi gick ut och gav alla var sin hejdå kram och sedan stängde vi dörren och gick in på Janes rum.
Ida's POV:

-OMG han är så snygg!! Sa jag och slängde mig i Janes säng.
-Haha vem? frågade miriam nyfiket.
-Vem tror du? Niall så klart
-haha men Liam slår ingen!Såg ni hur jäkla snygg han va eller a är!!
-Haha tjejer lugna är ni kommer kunna drägla på dom fler gånger sa Jane medans hon bytte om till sin rosa juicy.
-Haha hon har så rätt sa Matilda instämande medans hon satte på sig sin lila juicey.
Vi alla satte på oss våra juicy jag hade min gröna och miriam hade sin blåa. Det var alltid så jag hade allt i grönt: Tandborste, iphoneskal, rum, resväska, pjamas kudde och miriam hade allti i blått matillda allt i lila och Jane allt i rosa. Det hade alltid varit så sedan vi va små och det förblev så. Vi gick in och sminkade av oss och borstade tänderna med våra rosa,blå,gröna och lila tandborstar. Vi satte oss sedan i en ring i Janes sän i med att den va så stor och så hade vi versta gossip snacket. Åhh det va så skönt att det var vi 4igen som det alltid var för innan jane flyttade. Men nu är vi tillsammans igen och vi har det underbart. Vi satt och snackade i en timme och sedan bestämde vi oss för att sova. Vi hade ställt in 3 sängar till så alla kunde sova tillsammans. Vi la oss i sängarna och jag tog upp min mobil och gick in på twitter jag såg att Harry Niall Zayn och Louis hade börjat följa mig för Liam följde mig redan. Jag log lätt för mig själv och sedan skrev jag "I'm in London whit my best friends now!! meet verry nice guys today!!" Sedan la jag ner mobilen och somnade imorgon skulle det bli en stor dag.

Idag fick ni två kapitel:))
Hoppas ni gillar detta också!!
&kommentarer och ni får kapitel13,
skriv gärna vad ni tycker!! Och tack till alla underbara kommentarar jag fått av
folk älskar er!!

Chapter 11

Vi båda somnade i soffan och vi sov där hela natten.
I hans gosiga soffa låg jag och han invirade tillsammans hela natten.Jag vaknade nästa morgon av att solen lös in imina ögon. "Vad vill den solen mig egentligen+" Tänkte jag för mig själv och vred mig om. Harry låg fortfarande där och sov så sött. Jag reste mig upp för att gå på toa. När jag kom ut från toan hade Harry redan vaknat. Jag la mig jämte honom och vi mötes i en passionerad kyss.
-Godmorgon älskling sa han när kyssen var avslutad.
-Haha Godmorgon solstråle!
-Jag är jätte hunrig sa han och kolla på mig lite deskret på mig.
-Haha jg med kan vi inte gå till stan och äta frukost??
-Joo det blir jätte bra!!
Vi gick upp snabbt och jag bytte om till ett par svarta tights satte på mig en bh och ett oversize tröja men en koffta och han halsduk på det. Imed att det började bli höst va det inte så varmt ute. Harry satte på sig ett bar Jean en t-shirt och en Hollister koffta på det. Sedan borstade vi tänderna snabbt och jag fickade mitt håt och sminkade mig lite lätt också. När vi kom ut vinkade Harry hit en taxi och vi hoppade in i taxin. Vi bestämde oss för ta ett jätte mysigt café ganska när mig. Taxin stanade utanför och jag betalade och jag såg på Harry att han blev lite arg påmig.
-Jag tar frukosten då sa han med bestämd röst.
-Haha om du så järna vill du så klart du skall göra de sa jag och tog tag i hans hand.
Vi gick in och satte oss vi ett jätte mysigt bord och Harry gick fram och beställde två mackor och en appelsin juice till mig och en varm choklad till sig själv.
Vi satt säker och pratade i 2timmar. Och det va verkligen helt underbar och sitta hör och bara prata med han.

Harry's POV:

Vi satt där och pratade hur mycket som hälst med varandra.
Och jag kände verkligen att det va vi Jag älskade Jane mer en vad jag aldrig hade gjort innan.
Vi satt där ett tag sedan kom det fram 3fans till mig och frågade om dom fick ta en bild med mig och det ville jag självklart. Sedan sa ena av dom.
-Är det din flickvän??
Jag kollade på Jane och sedan vände jag mig mot dom igen.
-Jaa det är min flickvän och log.
-Åhh va söta ni är tilsammans sa ena av dom.
-Får vi ta kort med båda er?? sa Den första igen. Jag kollade på Jane och hon nickade.
-Ja visst varför inte sa jag och sträckte ut mina armar mot dom. Vi tog kanske 4bilder sedan fråga den sista tjejen.
-Kan inte jag få ta en bil när ni pussas?. Jag drog Jane mot mig och vi mötes i en perfekt kyss.
-Awww!! Vad det ända jag hörde undertiden.
Sedan tacka dom stort och sa hejdå.
Då plingade min telefon till jag tog upp den och såg att det var ifrån Niall " Heej bror, Är du med Jane eller? men skulle ni vilja hänga med till stan snabbt måste köpa nått till pappa.. Han fyller år och dom andra vägrar!!"
Jag skrattade lätt för mig själv och Jane undrade varför. Jag visade henne smset.
-Jaa! Men det kan vi göra!
-Haha vad är det med tjejer och shoppa..
-Vad är det men killar och data spel?
-Duu!! Jag spelar inte längre sa jag och skratta.
-Men man kan inte bara sluta shoppa sa hon och log.
-HAah men kan du inte åka själv med Niall? Jag orkar inte.
-Haha visst tråkmons.
-Haha jag drar till killarna och spelar data sa jag och blinckade med ena ögat.
-Haha din lilla tönt sa hon och tog upp sin mobil för att smsa Niall.
-Det funkade sa hon reste sig upp.
-Va bra men kan jag få bjuda dig på middag ikväll?? sa jag och log.
-jaa om du vill.
-Bra hämtar upp dig vid 8. ta på dig nått extra sa jag och kysste henne.
Vi sa hejdå och tog varsin taxi.

Niall's POV:

Jag möte upp Jane utanför topshop vi sa hej och jag gav henne en kram.
-Så vad önsar sig din pappa sa hon glatt.
-Haha det är där problemet hänger.
-haha bra där..
-Känner det!!
-Men nåtthan värkligen älskar?
-Emm... fotboll utbrastjag glatt.
-Men vi kal la köpa biljetter till en liverpool-chelsea match sa hon glatt.
-Jaa det är as bra ju!! Han älskar chelsea,
-Då kan vi ju köpa typ 3 biljetter så till dig din bror och din pappa?
-Det blir toppen.
Jag vinkade hit en taxi och vi satte oss och åkte mot ett stäle jag kände till där man kunde köpa biljetter.
När kom ut så kom massa fans till oss och ville ta kort med mig. Jag hörde hur nån sa "ÄR det din tjej?" Jag svara så klart nej och skratta och sa att det var Harrys tjej.  Vi gick in och köpte bljetterna och sedan när vi kom ut så kom det ännu mer fans dit. Så va det nån som blevkuffad rakt på Jane så hon fick hennes hand i ögat. Jane skrek till och la händerna för öget. Jag sprang fram till henne direkt och fråga vad som hände.
-Jag vet inte jag kände bara hur jag fick nått i ögat så hon med gråt i rösten.
-Men gumman sa jag och kramade om henne.
Sedan tog jag hennes han och sa att det inte syndes nått. Vi gick mot taxin och vi släppte varandras händer. Det kändes lite konstigt att hålla i hennes hand imed att de va Harrys tjej. Men änså? Det va min bästa kompis så det skulle inte vara såkonstigt. Men det kändes specielt iaf, Det är nått specielt med henne som jag inte kan släppa. Men som sagt det är harrys tjej och Jane älskar Harry inte mig. Får försöka hitta nån ny.
När vi hoppade in ibilen så körde vi och lämnade Jane först.
-Är du säker att du inte skall följa med till killarna? sa jag när vi åkte i taxin
-Japp, jag måste fixa lite och så innan jag skall ut med Harry ikväll.
Jag bara nickade. När vi stanade utanför hennes hur gav hon mig en kram och sedan gick hon ut också stängde dörren.

Jane's POV :

När jag kom in kollade jag på klockan den var redan halv 6 och jag skulle vara klar kl19.00 jag fick lite brottom så jag sprang upp till badrumet och togen dusch.Sedan gick jag in i min garderob för att hitta nått att ha på mig. Jag rotade igenom hela garderoben och hittade inget. Tllslut hittade jag en kläning jag fått av mamma för några veckorsedan den fick de bli. Till den vita kläningen hade jag en svart koffta och svarta tunna tights. Jag gick in i badrummet för att sminka med sedan kollade jag klockan halv7 var den och jag hade en halv timme på mig. Jag lockade mina toppar i hårett och satte mitt bena i håret sedan hämtade jaf mina höga svarta klackar. Precis när jag gick ner för trappan ringde det på dörren. När jag öppnade stod Harry där han va jätte fin han kysste mig och viska i mitt öra "Du ser heltfantastik ut ikväll". Jag ropade hejdå och sedan gick vi på den svarta limosinen.
Harry hade bokat bord på en va det finaste restaurangerna i London och när jag såg villken det va blev jag jätte glad.
-Min favorit restaurang ju??
-Jag vet sa han och log.
-Men det är la jätte dyrt?
-Nej för dig är det gratis sa han och kysste mig. "Jag älskar dig" viskade jag i hans öra. Han tog tag i min han och vi gick in tillsamman.
Allt va jätte gott och vi hade det jätte mysigt precis innan vi skulle få efterätten tog harry upp nått ur sin ficka.
-Jag har en liten grej till dig, sa han ock gav mig ett litet paket.
-Men inte behövde du va det ända jag hann säga innan hav avbröt mig.
-Men jag ville sa han och log.
Jag öppnade paketet och där låg ett halsbang med ett H på.
-Guud vad fin sa jag jätte glatt.
-Gillar du de sa han och log.
-Gillar?? Jag älskar det.
Jag gick till han och gav han den perfekta kyssen.
Sedan kom våran efteret in det var varm kladdig kladdkaka med vanilj glass. Min favorit.
Vi satt och pratade jätte länge som vi alltid gjorde. 'Sedan fick vi resa på oss imed att jag skulle upp jätte tidigt imon och hämta Ida, Miriam och Matilda imon på flygplatsen.
Vi gick till baka mot limosinen och hoppade in.
-Så vilken tid landar dom imon? så Harry när vi hade satt oss i limosinen.
-Vid 8 och jag skall vara där vid halv 8 så måste åka hemifrån kvart i 7.
-Då måste du hem ocksåva älskling sa han medans han knöt ihop våra fingrar och kysste mig lätt på pappan.
När bilen stanade utan för mitt hus gick vi båsta ut. Vi stälde oss och höll om varandra och kollad ein i varandras ögon. Sedan böjde han sig fram och vi möttes i en passionerad kyss.
-Jag älskar dig Jane sa han när kyssen var avslutad.
-Jag älskar dig också.
-Du är så fin och innan jag han svara var vi i en kyss igen.
-men nu är det dags att sova för dig sötnovs godnatt älskling.
-Godnatt Harry sa jag och log.
-Ring imon när vi skall komma godnatt. Jag nickade och gav han en släng puss.
Sedan gick jag in igen stängde dörren och gick in på mitt rum och satte på mig pjamas. Jag gick in i badrumet och sminade av mig och borstade mina tänder. Sedan la jag mig i sängen med min mobil. Jag gick in på twitter
och såg att harry hade twittrat. "I'm a happy boy!!I love you @JaneWilson" coh så hade han en bild på oss när vi kysstes. Jag log för mig själv och RT det. Sedan skrev jag" I love you !! Tomorrow I'll finally meet my best friends, have missed them ". Jag satte alarm på mobilen och sedan la jag ifrån mig den och försökte sova.
Jag var världens lyckligaste just nu han jag tänka innan jag somnade.
Kapitel 11!!
Det tog mig 3-4 timmar att skriva detta!! Så hoppasni verkligen gillar det!!
Tack så mycket för era fina kommentarer !! Love it!!

Så vad tror och vill ni ska hända nu??:)
8-10 kommentarar för ni skall få fortsättningen!! xx

Chapter 10

-Tack för maten älskling sa han och log.
-Tack själv du sa jag som svar.
Han tog min han och vi gick upp till hans rum.


Harry's POV:

Jag och Jane gick upp till mitt rum. Vi satte oss i min säng och jag sträckte  mig efter fjärkontrollen men när jag nästan fick tag på den tog Jane tag i min hand och frågande om vi bara kunde sitta her och bara vara.
Visst kunde vi det så jag satte mig jämte henne och tog min hand om henne. Det kändes bra att bara sitta där och känna hennes doft. Jag lutade mig över henne och vi möttes i en passonerad kyss. Tillslut låg jag på henne och hon under mig. Jag kollade rakt in i hennes fina blåa ögon och gjorde en blick och hon nickade bara. Jag tog tag i hennes tröja och drog av den sedan drog hon av min. Jag knäppte upp hennes bh och sedan tog vi av oss allt.

Sedan låg vi båda där helt utmattade på rygg och kollade upp i taket.
-Jane, jag älskar dig sa jag mellan andetagen och så la jag min hand på hennes mage.
- Jag älskar dig också sa hon och jag såg att hon log.
-Jag måste duscha sa jag och satte mig upp.
-Jag med du kan börja sa hon och tittade på mig.
-Vaddå börja?? Vi gör det tillsammans sa jag och blinckade med ena öget.
-Haha! You wich sa hon och skratta sitt fina skratt.
-Haha nej jag önskar inte, jag får min vilja igenom sa jag och tog tag i hennes hand och vi resta oss och jick mot badrumet.

Jane's POV:

När vi stod i duschen där tillsammans känndes allt perfekt jag va med den killen jag älskade mest av allt och nu visste jag verkligen att han var min och ingen annans!! Efter vi duschat klart fick jag en handuk och jag borstade snabbt igenom mitt och och så satte båda vi på oss varsin A&F myss overall. Jag gick snabbt på toa och sminkade mig pytte lite. Sedan när jag kom ut igen stod Harry där med öppna armar mot mig. Vi möttes i en kyss och sedan gick vi ner för att kolla på en film. Det var en skräckfilm och jag var riktigt rädd så jag satt tätt intill Harry och han satt och höll om mig. Vi båda somnade i soffan och vi sov där hela natten. I hans gosiga soffa låg jag och han invirade tillsammans hela natten.

Idag blev det ett jätte kort kapitel!!!
Men har inte haft tid idag så har skrivit ihop lite snabbt +att mina ideer har tagit stopp!!
Så kom gärna med tipps!!! Men vill ha 6kommentarer för ni skall på kapitel 11 och det skall bli långt det lovar jag er!! Men som sagt skriver så mycket jag kan!!

Chapter 9

Vi gick in och lagade lite mat sedan satte vi oss i soffan med maten och kollade på en film. Alla vi blev så trötta så alla somnade i soffan hemma hos Liam utan jag. Jag kunde inte somna jag låg över Liam och orkade inte flytta mig för jag låg så skönt jag kollade på Harry han såg verkligen lycklig ut igen. Sedan låg jag ock tänkte på massa och somnade tillslut.


Jane's POV:

Jag vaknade nästa morgon av att mamma väckte mig och inte av solen för första gången.
-Godmorgon gumman klockan är redan 1 du har sovit jätte länge idag sa hon och kramade mig.
-Godmorgon mamma, ojj! A det blev en lång dag igår.
Jag kollade mobilen och såg att jag hade fått ett 2 sms ett av Harry och ett av Matilde jag trycket gick in på Harrys först som hade skrivit " Godmorgon älskling!! Tror du inte vaknat en. jag skall vara i studion tills klockan två idag kan vi ses efter?" Jag svarade direkt " haha sant! Jag vaknade nu men visst jag hinner nog bli klar" Sedan kollade jag Matildas sms " Hola Loouuisee :) Gud vad kul det skall bli att komma till dig i London hoppas vi kommer möta 1D jag menar imed att dom bor i Londin!!:D Undra bara om jag skall ta med mig nått specielt från sverige som din favorit "marabo" haha vi hörs!! saknar diig " Matilda och Miriam visste inget om 1D eller mig och Harry bara Ida och vi bestämde att det skulle bli en överaskning. Jag tryckte upp svara och skrev " Heeej Mattis :)) saknar dig massa ja man vet ju aldrig men vi får la hoppas!! Jaa snölla ta med marabo i mina favorit smaker alla 5:D Och polly och svenska fiskar!! Vi ses snart " efter jag skickad vibrera telefonen och jag hade fått ett sms av Harry "Du har 45minuter på dig. Du kommer inte hinna om jag känner dig rätt. Ring mig när du är klar haha x" Jag skratta lite lätt för mig själv och svara " Du känner mig för. Skyndar mig allt vad jag kan "  Jag sprang ner och tog en macka snabbt i handen sedan gick jag upp och tog en varm dusch. Sedan gick jag in i mitt rum igen och öppnade dörren till min garderob. Sedan gick jag in och tog fram en A&F t-shirt och ett bar Jack Wills byxor och en koffta sedan gick jag in i mitt badrum och sminkade mig och borstade mina tänder jag kollade på kolckan den va 10över 2 . Jag gick och ringde ´Harry.
-Heej snygging svarade han.
-Men tjeena sa jag och skratta.
-Ojj du va snabbere än vad jag trodde.
-Haha jag skyndade mig ju.
-Va bra men jag kan hämta dig om 5minuter vi är typ vid dig.
-Ja det blir jätee bra jag går ut och ställer mig puss.¨
-Puss.
Jag tog min plånbok mobil och nycklar och hämtade en väska sedan gick jag ner och tog på mig mina skor och en skin jacka till de. Sedan kollade jag mig snabbt i spegen så att altt såg okej ut och sedan gick jag ut till Harry Niall Louis Zyan och Liam.

Harry's POV :

När Jane kom ut så tutade Louis minst 10gånger och hon skrattade bara och vinkade glatt.
Sedan kom hon in i bilen.
-Heej killar sa hon glatt när hon öppnade dörren.
-Heej Jane sa vi i mun på varandra.
-men vart skall jag sitta sa hon och börja skratta.
-Du får sitta i mitt knä sa jag glatt.
-Neej!! utbrast Louis.
-Hon skall sitta i mitt hon måste börja köra tycker jag allt!! Och alla bröt ut i skratt.
Hon hoppade in och satte sig i mitt knä.
-Så vart skall vi frågade Louis när han startade bilden.
-Kan vi inte shoppa utbrast Jane.
-Neeeej jag är hungrig skrek Niall.
-Men om vi åker och äter så Niall får sin mat så kan vi shoppa sen? sa Jane
-Det låter som en mycket bra ideé sa jag och Louis startade bilden.
Vi åkte till MC så Niall kunde få sin mat men vi andra var också hungriga så alla betämde sig för att äta alla utan Jane.
-Ska du inte äta älskling? 
-Nej jag är inte så hungrig jag tar hellre nått snabbt på stan.
Vi satt och pratade och skrattade ett tag sedan såg man på Jane att hon ville åka och shoppa.
Vi gick och slänge våra saker och sedan satte vi oss i bilen. Vi åkte in still stan sedan gick vi säker 5 butiker utan att hitta nått eller a Jane hittade
Vi åkte in still stan sedan gick vi säker 5 butiker utan att hitta nått eller a Jane hittade saker hela tiden. Det kom fram några fans till oss och ville ta bild och självklart sa vi sa. Vi tog bilder och alla fick varsin kram och jane stod lite utanför oss och sedan frågade ett av fansen " Är det din tjej och pekade på Jane " Jag vände mig om och kollade på henne hon nickade bara " Ja, ja det är min tjej " sa jag och log då sprang alla fram till Jane istället. Dom frågade henne om en massa saker men jag vet inte riktigt vad för hörde inte. Efter gick vi in på A6F min favorit affär. Där hittade jag nått i alla fal, eller a 3 saker en tjock tröja och 2 t-shirts. Zayn köpte en sak Liam 2 Niall 5 och Louis 1 eller köpte och köpte vi fick det för när vi har på oss det så gör vi reklam för märket så vi får det grattis.  Och Jane köpte A6F parfymen. Sedan gick vi alla och tog varsin frapino på Starbucks.
Vi satt där till det stängde och sedan va det dags att resa på sig.
Louis skurtsade oss hem mig och Jane till henne och sedan sa vi hejdå till killarna och gav dom alla en kram.
Jag och Jane gick in i huset och sedan upp till hennes rum. Medans hon packade allt hon skulle ha med sig till mig så pasade jag på att gå in på datan en stund och kolla min twitter jag kollade det senaste och sedan skrev jag "Just sitting in Jane's room and waiting..She's so slow" Sedan stände jag av datan och gick fram till jane som precis var klar. Jag öppnade min famn till henne och vi mötes i en perfekt kyss. Till slut låg vi tillsammans på hennes säng och kyssen var inte avslutad. Jag började ta tag i hennes tröja men hon stoppade mig jag suckade inte högt men tillräckligt högt för att hon skulle höra. Hon skrattade bara.
-Mamma och pappa är hemme.
-Juste.
-Vi kan ta det lite senare sa hon och blinckade och jag log.
Vi satte oss upp igen och hon gick fram till spegeln och fixade sin fläta som stod åt alla håll.
Jag gick fram till henne och fiskade i hennes öra " Du är så fin" Hon vände sig om och pussade mig lät på munnen och sa"Du är ocksp fin" Hon tog min han och gick ner för trappan.
Vi sa hejdå ock sedan gick vi mot mig.

Jane's POV:

När vi kom hem till Harry gick jag upp och lämnade mina saker snappt på hans rum medans Harry gick in i köket och började laga mat. Jag gick ner till han igen och hjälpte han att laga mat. Det blev fiskpinnar med potatis mos. Vi gick ut och satte oss i soffan och åt då tog jag upp min mobil och kollade min twitter snabbt och skrev " Me and Harry are best at cooking " Sedan tog jag en bild på våran mat och la ut det. Då tog Harry min mobil och jag slängde mig över honom för att försöka ta den av honom men jag lyckades inte så bra.
Men till slut blev det att vi satt ihop tryckta i soffan och gick igenom alla mina bilder. När han kom till några bilder på mig Miriam, Ida och Matilda väände sig mot mig.
-Saknar du dom? sa han och kolla på mig. Jag bara nicka.
-Förstår de sa han och fortsatte och kolla.
-Men dom kommer på tisdag sa jag glatt.
-Va? vad kul sa han och log.
-Vet dom nått om oss föresten.
-Neej, eller jo bara Ida men vi tänkte att vi skulle överaska dom andra för dom vet inte ens att vi har träffats sa jag och små skratta.
-Jaaa!! utbrast han.
-Och så får vi bara komma dit hon dom fattar inget?
-Ja det blir jätte bra ju sa jag och log.
Vi kollade klart på resten av bilderna och sedan när vi hade ätit upp och fixat allt i köket så gick Harry fram till mig och lutade sig mot mig och gav mig en lika perfekt kyss som han alltid gav mig.
-Tack för maten älskling sa han och log.
-Tack själv du sa jag som svar.
Han tog min han och vi gick upp till hans rum.
Det va kapitel 9!!
vad kommer hända nu..??
Hoppas ni gillar det iaf !!
Försöker skriva så mycket jag kan ni får iaf ett om dagen förhoppningsvis!!
Men jag vill ha 6kommentarer för att ni skall få kapitel 10.
Skriv gärna vad ni tycker!!
Ha det bra!! xx

Besöks rekord !!

Åhh jag älskar er alla som följer min novell!!
Tack så jätte mycket det betyder mycket !!
Hoppas ni tycker om den och att den är rolig att läsa säg till annars!!
Tack igen för allt ni är bäst :D
Tumblr_lugjlskvdd1r21yvlo1_500_large


Chapter 8

- Alltså du är en världigt fin tjej. Hon svarade inte hon rådna lite och log.
-Alltså jag gillar dig sa jag och log.
-Du är också en fin kille sa hon och kolla ner.
det kändes som hon menade det men hon döljde något.
Vi stälde oss upp jag hav henne en hejdå kram och sedan kollade jag henne rakt ib i hennes fina blåa ögon.
Jag lutade mig framåt och hon gjorde det också men inte mycker vi va kanske 5-6 cm ifrån varandra.

 


 Harry´s POV:

Jag ropade på Louis att vi skulle hämta Jane på NamNam.  5minuter senare satt vi i bilen på väg till namnam.
Det låg en bit från där vi bode så vi fick åka i 20minuter när vi kom fram var jag ungifär 5minuter förtidigt så jag tänkte överaska henne och gå in till henne. Men precis innan jag skall öppna dörren kollar jag in igenom den stora fönserdörren och ser George och Jane.
Dom kysser inte varandra men han lutar sig fram. Jag vill inte se mer! Jag vände mig om snabbt och sprang mot bilen tårarna hade redan kommit jag blev så arg och ledsen så när jag kom fram till bilen sparka jag allt vad jag hade på den. Då drar Louis ner rutan.
-Hey Kompis akta bilden?!? Jag svara inte jag öppna baksätet och bara slängde mig in på magen och stor grät.
Louis gick ur bilen och öppnade dören och satte sig vid mitt huvud.
-Vad hände sa han och klappa mig på huvudet.
-Jag visste det!! skrek jag bara
-Visste vad?
-Att det skulle hända.
-Vad hände !?!
-Han kysste henne?!
-Vem kysste vem?! Jag satte mig upp och kollade på han och grät.
-George kysste Jane sa jag och grät bara mer o mer.
-Men va?! skojar du?? Nej det är inte sant?
-Jag såg ju?? Kan vi inte bara åka vill inte se henne mer!
Louis gick fram och satte sig och starta bilden jag satte mig upp och kolla in till NamNam, då ser jag hur Jane går ut och får syn på mig hon vinkar glatt men jag kollar bara på henne när vi kör förbi.

Jane´s POV:

George lutade sig fram och jag med men innan våra läppar möttes drog jag undan. Vad tänkte jag med?? Jag älskar Harry?? Det är han jag gillar, ingen annan en dag skall de bli vi och inte jag och George.

-Förlåt vad det ända jag fick fram. Han sucka bara.
-Jag gillar en annan så detta käns fel sa jag
-Tänkte la det sa han och suckade.
Jag krama han och gick ut fråm café då fick jag syn på Harry jag vinka glatt men han kolla bara på mig och åkte för bi. Efter 2minuter fick jag ett sms " Sa att du inte skulle göra nått dumt ju"
jag tänkte efter.. HERRE GUD tänkte jag han såg mig och George!! Men vi kysstes ju inte?? Jag svara direkt " Det va inte som det såg ut " fick svar direkt " Men jag såg er?!" Jag förstod att han hade sätt oss innan han tänkte kyssa mig det va han som öppnade dörren. När jag tänkte på vad jag gjort satte jag mig bara ner på knä och grät jag satt där på gatan i säker 10 minuter och bara grät grät och grät.
Sedan tog jag upp och ringde min bästa kompis hemma i sverige Ida, jag berättade allt för henne och inom 1timme så hade hon redan bokat ett flyg till henne och mina andra två bästa kompisar hemma i Sverige Matilda och Miriam. Dom skulle komma på tisdag och det var lördag, vi bestämde att dom skulle stana i 2 veckor. Och det skulle bara va vi 4 som det alltid va hemma i Sverige. Sedan la jag på och jag satte mig på en bänk och bara satt i säker en halv timme.
Sedan stanna en bild framför mig, och Harry kom ut. Man såg att han hade gråtit.
-Vi måste prata va det enda han fick ut.
-Jag vet sa jag och sucka. Han gick fram och gav mig en kram. Jag slängde mig i hans armar och bara grät han också. Vi stod där i kanske 2 minuter.
Sedan släpte jag taget och vi gick in och satte oss i bilen. Han satt där fram och jag där bak. När vi kom hem till Liam gick vi två upp i Liams tv rum. Dom andra stanade där ute.
Vi satt bara helt tysta ett tag sedan sa jag.
-Det va inte som det såg ut sa jag lite tyst. Han sa inget på kanske 1minut sedan fick han fram.
-Vad menar du?? sa han.
-Alltså.. fick jag bara fram innan han avbröt mig.
-Hur kul är det att se sin flickvän kyssa ens bästa kompis kusin sa han med gråt i rösten.
Flickvän?? Kusin?? vaa?? sa han flickvän?? va vi faktiskt tillsammans??
-Flickvän? sa jag lute tyst och kolla ner.
-Jaa??
-Jag trode inte vi var tillsammans..
-Vad menar du.. så du tror att jag skulle kysst, lånat ut kläder och sovit med en tjej jag inte vill kalla för flickvän?
Jag blev tyst och tänkte efter..
- Gud vad det enda jag fick ut. Jag satte ansiktet i händerna och börja gråta. Då känner jag hur Harry la sin arm om mig. " Jag älskar verkligen dig " viska han i mitt öra. Jag slängde mig i hans fam och vi bara låg på soffan tillsammans. Så sa jag.
-Jag kysste han aldrig.
-Vaa sa han och börja le lite.
-Neej.. och Min högsta dröm är att får kalla dig för min pojkvän så jag kunde nog inte förstå att det va på riktigt.
-Aww älskling sa han.
-Du vet att det är dig jag älskar och ingen annan så det va därför jag bakaundan.
-Jag älskar dig sa han och kollade på mig. Han böjde sig över mig och vi mötes i en perfekt kyss.

Niall´s POV:

Harry och Jane hade varit där uppe ett bra tag nu. Louis hade berättat allt för oss så vi visste. Men jag kunde inte förstå riktigt de va inte likt Jane att göta så. Även om vi inte var så jätte bra vänner en så va hon inte en sån typ.
Efter 10minuter kom Harry och Jane ner hand i han och båda log stort.
-AAAww skrek Louis och sprang fram till dom.
-Jag visste att ni skulle bli vänner igen sa han och krama dom.
Vi satte oss o pratade i flera timmar och efter sen stund sa Jane att hon va tvungen att gå hem.
-Men du kan sova hos mig inatt om du vill sa Harry.
-Kan nog inte idag sa hon och han sucka bara lite eroniskt
-Men imorgon sa hon och han sken upp som en sol.
Jane gav alla oss en kram och en kyss till harry också sedan gick hon ut och hon och harry stod där ute och pratade om nått en stund sedan kom han in igen.
-så berätta vad som hände sa Louis och satte sig i soffan som verkade jätte intreserad.
Harry berättade allt och ingen av oss var arga på Jane längra. Jag visste att jag hade rätt om henne tänkte jag för mig själv. Sedan kände jag hur min mage kurra..
-Nån mer en jag som är hungrig sa jag.
-Haha neej jag är vrål hungrug sa Zayn.
Vi gick in och lagade lite mat sedan satte vi oss i soffan med maten och kollade på en film. Alla vi blev så trötta så alla somnade i soffan hemma hos Liam utan jag. Jag kunde inte somna jag låg över Liam och orkade inte flytta mig för jag låg så sjönt jag kollade på Harry han såg verkligen lycklig ut igen. Sedan låg jag ock tänkte på massa och somnade tillslut.Kapitel 8 !!
Hoppas ni gillar det!! Har somsagt massa i skolan svenska prov imon och så så skriver så mycker jag kan hela tiden!! Men fortsätt läs och kommentera behöver 8 kommentarer för att jag skall ge er kapitel 9.
Skriv vad ni tycker och tipsa gärna andra om min novell ha det så bra. xx !

Chapter 7

Vi alla sa hejdå till varandra och jag Harry Niall Zayn och Louis gick hem till mig. Vi bestämde oss bara för att slappa så vi gick och la oss ute i min trädgår och sola och bada så jag och Niall la oss och sola medans Harry Louis och Zayn vill spela fotboll.Jane´s POV :

Jag och Yasmine hade sagt hejdå för ungifär 15minuter sedan och nu va jag på väg till ett
glass café som låg lite utanför centrum. När jag kom fram stod Georg där fram och väntade på mig.
Jag gick fram till han och gav han en kram. Vi gick in och satte oss på ett café.
Då ringde det på min telefon, det var Harry. 
jag svarade direkt.
-Hallå sa jag och log även om han inte kunde se det.
-Heej älskling vad gör du??
-Jag ska träffa en kompis nu och själv?
-Inget jag undrade om vi skulle kunna ses men kan vi kanske ses efter?
-Jaa visst 
-Va bra. föresten vad heter din kompis.
-George sa jag och det blev helt tyst.
-Hallå Harry?? sa jag
-aha okeej.. lova mig bara en sak sa han lite osäkert men man hörde att han menade det.
-jaa?? sa jag lite frågat.
-Gör inget dumt sa han och la på.
Jag la på och kolla på george.
Sedan gick vi fram till disken och tog varsing glass. jag tog en mjukglas med marabo sås och jordgubbar
och George tog en likadan men med hallon. Vi satt och pratade hur längesom hälst.
-Så vart kommer du ifrån do frågade han lite osäkert.
-Haha jag är i från Sverige sa jag och log.
-Jaha okeej, då stämer de ju att svenska är snygga sa han och blinka.
-Haha det har du rätt i sa jag och blinkade.
-Så vart i sverige bode du??
-Har bott lite överallt med senast bode jag i Stockholm.
-jaha vet bara vad Göteborg är men stockholm är nog med fint sa han och log.
-Jaadå sveriges huvudstad sa jag och skratta.
Vi satt och prata i säker 35 minuter till och sedan fick jag ett sms. Jag tog upp mobilden och kollade det var från Harry, jag låste upp min mobil och läste vad som stod "Heej snygging, kan vi ses om en halv timme??" Jag svarade direkt. "Ja självklart men jag är på NamNam." och så skickade jag och fick svar direkt " Jaa men jag kan hämta dig! Eller aa Louise kör mig så kanske vi kan åka o bowla eller bio eller nått bara du och jag?" Så svarade jag direkt " Så klart du kan komma om 15-20 min puss" sedan la jag ner min mobil och kände att det vebrerade men orkade inte ta upp mobilen.

Geogre´s POV:

Efter 15 minuter sa Jane att hon va tvungen att gå snart.
Då tog jag tag i hennes han och sa:
- Alltså du är en världigt fin tjej. Hon svarade inte hon rådna lite och log.
-Alltså jag gillar dig sa jag och log.
-Du är också en fin kille sa hon och kolla ner.
det kändes som hon menade det men hon döljde något.
Vi stälde oss upp jag hav henne en hejdå kram och sedan kollade jag henne rakt ib i hennes fina blåa ögon.
Jag lutade mig framåt och hon gjorde det också men inte mycker vi va kanske 5-6 cm ifrån varandra.


 


Det efter längtade kapitlat haha!!

Jätte kort jag vet!! Men jag har mycket i skolan nu imed att jag va borta så skall försöka skriva så mycket jag kan men som ni vet skolan går i första hand. Men hoppas ni gillar det ändå!! Har en idee i huvudet så får se va som hämder skall börja skriva så fort jag kan lovar det!! Men jag tänker inte lägga upp nått kapitel innan jag fått 6 kommentarer så det är bara att skriva vad ni tycker!!
Ha det bra så länge!! xx


Home to Sweden!!

Deet har inte bilvit nått idag men har inte haft tid!!
men imon åker jag ju hem så det kommer inte bli några kapitel imon
för det tar 4timmar att åka till stockholm (mellan landa) och sen skall jag vara där i 3timmar..
och sen 45 minuter plan till göteborg och sedan skall jag hem och då skall jag nog träffa min bästa
kompis Ida hehe:)) men jag skall förska så gott jag kan men som ni ser.. har rätt mycket att göra imon..
Men stana kvar ni får ett kapitel så snart som möjligt!!!
Kraam xx
image description


Chapter 6

Vi dukade undan allt och vi gjorde oss iordning sedan gick alla ut mot dörren och jag gick fram till Jane. Sa hej då och kysste henne. Sedan sa jag att vi skulle höras efter och hon nickade vi skildes åt och vi gick mot bilen.Jane´s POV :

Jag gick hemåt och när jag paserade en park såg jag massa killar som spelade fotboll. Jag gick och kollade åt ett helt annat håll och drömde och plötsligt känner jag hur jag får en boll i huvudet.
Jag tappa nästan balanden och vände mig om mot killarna. Och då kom en av killarna fram till mig.

-Ojj herre gud förlåt sa han och såg lite räd ut.
-Haha herre gud det är okej sa jag och log.
-Okeej va bra, föresten jag är George sa han och sträckte fram sin hand.
-Jane sa jag och tog tag i hans han och log.
-Du är ny här va? eller jag har inte sätt dig är förr.
-Jaa ganska flyttade hit för ett halv årsen ungifär men jag brukar inte hålla till i det här trakterna.
-Nähe sa han och skratta kan jag inte få ditt nummer så vi kanske kan ses så kan jag visa dig de här trakterna?
-Haha joo visst sa jag och skrev in mitt nummer.
-Vi ses sa han och sprang iväg till sina kompisar.

Jag forsatte hemåt.

George´s POV :

Jag sprang till baka till killarna och när jag kom tillbaka med bollen frågade Leo:
-Haha vem va det som blev utsatt av bollen, och skratta.
-Jane hette hon sa jag
-jasså va hon snygg då? frågade Hebe.
-Jaa hon va skit snygg hon såg ut som att komma från norden för hon bröt lite också men inte mycket sa jag och blinkade.
-Haha gött brudar från norden brukar va heta.
-Jajajaja kan du passa bollen nån gång sa Kevin med skratt i rösten.

Vi spelade ungifär en timme till och sedan bestämde vi oss för att åka och äta pizza jag smsade Liam "Heej kusin vad gör du?? Har du lust för att hänga med mig kevin leo och Hede och äta pizza ? x" dröjde inte mer en några minuter innan jag fick ett svar " Jag och killarna är i studion men om killarna kan hänga på så kommer vi gärna x" jag svarade direkt "Absolut det går super !! Utanför om 45 minuter?? x " tog ungifär 5minuter sedan fick jag " Det blir perfa ses snart " jag la ner mobilen och sprang ikap killarna.
-Liam och hans kompisar kommer med sa jag när jag kom fram.
-Okeej vilka? jag menar han har ju inte bara några sa Hede
-Harry Louis Niall och Zayn tror jag för han va i studion så det borde va dom.

Jag tog upp min mobil igen och skickade ett sms till Jane " heej lust att ses sen kanske ta en fika eller nått?? :) /George"
Vi gick i mot bussen för pizzerian låg rätt långt bort.

Jane´s POV :

När jag kom hem så låste jag upp dörren och ropade att jag va hemma men jag fick inget svar. Jag tog av mig skorna och gick in i köket där låg det en lapp " Vi har åkt till pappas arbetskamrater en bit utanför london, Det finns pengar i hallen och mat i kylen vi kommer hem runt 10 puss " Jag gick upp på mitt rum för att buta om jag hade ju fortfarande på mig Harrys kläder. Jag gick in i min garderob och tog fram ett par vita shorts, en tunika och underkläder. När jag tog av mig tröjan kände jag hur Harrys doft kom han lucktade så himla gott.
Jag bytte om och tog fram min mobil. Jag letade upp Yasmines nummer och tyckte på ring. Det tog bara några få singnaler innan hon svarade.

-Heellloo kusin med ett gott skratt.
-Heeej svarade jag glatt
-Hur är de frågade hon snabbt.
-Joo det är bara bra kom precis hem. Hur är de själv??
-Joo det är bara fint.
-Va bra, Joo juste ! Kan du följa med mig till stan idag måste köpa nått till mamma.
-Jaa visst jag måste ju också köpa nått det är ju min moster!
-Haha va bra hur klar är du??
-eehh.. va utanför om 25minuter!
-Blir jätte bra ses snart då puss!
-Puss.

Jag la på och gick in i badrummer och sminkade mig lite lätt. Efteråt borstade jag tänderna snabbt och sedan gick jag in och hämtade min väska. Jag gick ner till hallen och tog på mig skorna och tog pengarna som låg på bänken i hallen. Det låg 80pund där så jag tänkte att det räkte med 70och la ner de i plånboken. Jag la ner nycklar och mobilen i väskan också och sedan gick jag mot bussen. Påvägen till bussen plinga min mobil till jag tog upp den och såg att det var ifrån George " heej lust att ses sen kanske ta en fika eller nått?? :) /George" jag han inte svara för jag såg att bussen kom så jag la ner mobilen och sprang till bussen. Jag satte mig på en ledig två plats och tog upp mobilen för att svara " Ja varför inte tid och var?? :) " Dröjde inte länge innan jag fick tillbaka " Klockan halv fem utan för NamNam?? :) " jag kollade på klockan den var 20över 1 jag hade ungiför 3timmar på mig och svarade " det blir jätte bra" Jag gick av bussen och mot Yasmines hus. Jag knackade på och Yasmine kom ut. Vi gick ner motstan och jag berättade allt för henne att jag kysste Harry och att jag sov hos dom och allt.
.Så ni är tillsammans nu utbrast hon.
-Neej eller alltså jag vet inte vi får vela se sa jag och log
Vi kom ner mot stan och vi började kolla runt till mamma. Vi hade gått runt i en och en halv timme och jag hade bara fått med mig en tröja från abacrombie & fitch... Det va hopplöst vi hittad eingenting.
Vi gick in i en liten affär som jag inte hade sätt tidigare. Vi kollade runt lite och tillslut hittade jag en kläning mamma hade visat mig för nån vecka sedan.
-Jaaa utbrast jag.
-Vaddå hörde jag Yasmine lite längre bort.
-Jag hitta kläningen mamma visat mig för nån vecka sedan.
- Jaa va bra köpden jag orkar värkligen inte mer!
Jag bara skratta åt henne. Jag kollade priset och tyckte det va okej. Jag gick och betalasde den och fick den inslagen sedan va både jag och Yasmine så trötta så vi gick och satte oss på ett jätte mysigt café. Vi satt där jätte länge och pratade.

Liam's POV:

Vi statte oss ibilen för att åka och böta George och hans kompisar.
När vi kom fra gick vi in och vi såg George och hans kompisar sitta lite längre bort. George såg oss och vinka. Vi vinka klart till baka och gick fram och satte oss vid dom.
-Tjena grabbar. sa George och log
-Hola sa Niall.
Innan nån av oss han säga nått mer stod servitrisen där och ville ta våran beställning.
-En cola tack sa Harry.
-Jag med sa Louis.
-Jag med, jag med, jag med, jag med, sa Niall, Zyan, Jag, Geogrge, Kevin, Leo och Hede i mun på varandra.
-Eehh..okej sa servitrisen lite osäkert.
-Alltså helt enkelt 9color då sa Louis och knäppte ihop sina händer och drog ihop ina läppar och alla börja skratta.
-Och så kan vi ta 9 Hawaii pizzor sa Harry.
i satt och pratta jätte länge och hade jätte kul och åt pizza och hade drick tävling.
Vi snackade om allt möjligt och sedan sa Leo.
-George träffade en snygging idag när vi spela boll sa han och knuffa på George.
-Jasså sa Niall.
-Jaa han sköt en boll på henne. och alla börja skratta
-Joo men det är ju bra första intryck sa Zayn och skratta. Man såg att George blev lite generad.
-Men dom skall träffa sedan sa Hede och avbröt den tysta stämningen.
-Jasså va kul sa Harry. Och George bara nicka. Vi forsatte och ha kul och efter ungifär en timme sa George att han va tvungen att gå så då bestämde vi alla oss för att resa på oss.
Vi alla sa hejdå till varandra och jag Harry Niall Zayn och Louis gick hem till mig. Vi bestämde oss bara för att slappa så vi gick och la oss ute i min trädgår och sola och bada så jag och Niall la oss och sola medans Harry Louis och Zayn vill spela fotboll.Del 6 Hoppas ni gillar den!! Lite längre en det förra.
Men gillar inte att ni inte skriver vad ni tycker!!!
Så ni måste kommentera minst 4 kommenentarer för att jag skall fortsätta skrive på denna novellen! Så om ni vill ha mer av denna novell så är det bara att kommentera!!
xx

Killarna utan ögonbyr

Hahahaha!!
Herre GUUD !!


Chapter 5

-Jag älskar dig Jane.
-Och jag älskar dig Harry sa hon.
Jag böjde mig fram och vi mötest i en perfekt kyss som vi alltid gjorde, sedan släckte jag lampan och la min arm om henne. Jag va värkligen världens lyckligase just nu.Jag vaknade av att solen lös in i mina ögon som en förbaskade solen alltid gjorde och väckte mig.
Jag kollade mig runt och tänkte snabbt drummer jag eller är det sant att jag kysste Harry Style igår?
Jag vände mig om och  där låg han söt som vanligt och sov. Då förstod jag värkligen att det inte var en dröm. Allt var på riktigt och jag låg i samma säng som min dröm kille.
Harry ryckte till och öppnade ögonen.
-Godmorgon älskling sa han med sin sexiga röst som jag bara hade hört på youtube.
-Godmorgon sa jag och log stort.
Han lutade sig fram och vi mötes i en kyss. Efter gick jag på toa och gjorde mig i ordning och Harry låg kvar och drog sig. Och precis innan jag skall ta av mig min tröja hör jag hur nån rycker i hand taget. Jag hoppa till lite lätt.
-Harry??
-Ojj förlåt om jag stör sa han och gick in.
-Neej då skulle precis byta om.
-Då kom jag ju precis i tid sa han och gick mot mig. Han lufte upp mig och sprang ner för trappan.

-HARRY!!??!! Vart ska vi?? ropade jag lite förvånat.
-Tänkte att du ville ta ett bad sa han och sprang ut mot poolen på baksidan.
-Harry neeej , det är kalt!! va det ända jag han säga innan både jag och han va i det iskalla vattnet.
-Smart nu har jag ju inget att ha på mig..sa jag och kollade lite surt på mig.
-Ojj.. så långt tänkte jag inte precis sa han lite blygt.
-Haha smart.
-Du kan få låna nått av mig sa han och log.
-aa..jo tack det lär jag nog få göra sa jag.

Vi gick upp frånpoolen och Harry ropade att på Niall att han skulle hämta 2 handukar.
Niall kom springandes på 2handukar och såg lite förvånad ut.
-Vad har ni gjort fråga han med ett skratt i rösten.
-Tyckte att Jane behöve svalka avsig lite sa harry och blinka.
-Joo och nu så fryser jag istället sa jag och skratta.
-Men du va ju så het .
-Va jag det..
-haha du är fortfarande lika hetsa han och virade in mig i min handuk.


Harry's POV :

Vi gick upp och jag tog fram något till Jane hon fick ett par förstora jack wills mysbyxor och en t-shirt.
Efter gick vi ner och åt alla killarna satt redan där och åt och jag och Jane satte oss ner för äta vi med.

-Vad skall vi göra idag då? Sa Louis med munnen full med mat.
-Vi skall till studion kl 1 sa liam och kollade på klockan. Och kolackan va 12.
-Men jag måste endå fixa några saker idag sa Jane och jag kollade på henne med en fundersam blick.
-Min mamma fyller år om en vecka så jag kan köpa nått till henne idag.
-Men vi kan vela ses efter råt sa jag.
-Klart om du vill de sa hon och blicka.

Vi dukade undan allt och vi gjorde oss iordning sedan gick alla ut mot dörren och jag gick fram till Jane. Sa hej då och kysste henne. Sedan sa jag att vi skulle höras efter och hon nickade vi skildes åt och vi gick mot bilen.

Detta blev ett jätte kort men mina ideer står still och det är vela bättre med detta en inget??
Nästa kapitel lovar jag skall vara längre !! xx
Och glöm inte skriva vad ni tycker !!

Chapter 5

Jag har börjar lite på kapitel 5,
men det står still i mitt huvuud...
hade varit kul om jag fick höra någras ideer till novellen så den blir roligare att läsa.
Släng järna en kommentar!!
Destu mer kommentarer destu längre kapitel blir det.
Men har kommit en bit på vägen så kanske kommer upp imon om jag hinner skriva och om ni
kommer med ideer !!

Ha det bra så länge !! xx // L.R
image descriptionimage descriptionimage description

Så fina!!

Chapter 4

"Jag och Jane kommer till studion nu var är ni?" Skicka jag till Liam efter bara några få minuter fick jag till baka "Bra! Vi har varit här en stund nu men Niall blev hungrig så Louis och han åkte och köpte pizza, men dom kommer snart" Jag skratta lite lätt för mig själv och la ner mobilen. Vi tog en taxi och åkte mot studion.15minuter senare gick vi ur taxin jag betalde snabbt och gick fram till Jane. Jag la min arm runt henne och sedan frågade jag om vi skulle gå mot studion. Hon nickade bara.
Hon la sin arm runt min midja så att vi gick och höll om varandra. Jag fick en konstig känsla när hon la sin arm runt mig men det vara bara posetift.
Innan vi gick in i studion så stanade vi upp och bara kollade på varandra. Jag kollade henne djupt in i hennes blåa ögon, dom var så finna så jag kunde stå här i flera år och bara kolla på henne.
Jag böjde mig lite lätt fram och hon med och precis innan vi skall mötas med våra läpper.

-Harry står du är och grov hånglar utan att fråga mig?!? Hörde jag Louis ropa några meter bort. Jag vände mig snabbt om mot dom och det gjorde Jane också.
-Hehe.. Knakse de sa jag och blinkade med ena ögat. Jag såg hur generad Jane blev.
-Haha ni är goa ni sa Louis och kom fram och putta lite lätt på min axel.
-KOM vi går in jag är så hungrig!! sa Niall lite argt.
-Hur kan du redan va hungrig? du åt ju en klubba i bilen?!? Sa Louis lite förvånat.
-Jaa... men men jag är hungrig sa Niall glatt.

Jag vände mig om och böjde mig fram och viska i Janes öra:
-Vi avslutar detta senaresa. jag och tog tag i hennes hand och gick in i studion.

Jane´s POV :

Ingen fattar hur glad jag är nu ingen?!?
Först frågade HARRY STYLES om vi skulle träffas
sen bjöd han med mig till studion sen la han sin arm över min
sen kysste han mig nästan?!? jag menar det är ändå Harry Styles alla tjejers
dröm kille och nu går vi här hand i hand!! Fatta om jag är glad eller inte.

När vi kom in i studion satt Liam och Zayn där redan.
-Heej grabbar sa Liam och gick fram och gav alla en kram
-Jane då?? Sa Harry lite fundersamt.
-Ojj glömde dig,hehe..HEEEEJ JANE sa Liam. Och jag fick en jätte kram av han.
Jag bara skrattade åt han.
Sedan kom Zayn också fram och gav alla en kram.

10minuter senare hörman Niall ropa. Kommer ni snart eller?? Pizzan blir kal. Men jag kan ta det om
ni inte vill ha.
Hahahaha
-Vi kommer sa Louis och spran in i köket i studion.


Niall hade dukat upp så fint men det fanns nästan ingen pizza kvar.
-Men Niall !! Var är all pizza?!? Sa Louis oroligt.
-Men..han Niall säga innan louis avbröt han.
-Inga men vi vill ha en förklaring!!sa louis lite argt
-Jag va så hungrig sa niall och suckade.

Jag kunde inget mer en att skratta och inte efter att jag hade brutit ut i skratt så låg alla där
och skrattade. Efter vi hade ätit skrattat och haft kul va det dags för killarna att jobba lite också
så Herry pussade mig lite lätt på munnen och sa
-Du kan göra lite vad du vill så länge vi är klara ungifär om en halv timme sa han med sitt fina leende
och jag bara nickade. Jag satta mig i en stor gosig soffa och tog upp min mobil. Jag gick in på twitter och skrev
"I´m a happy girl". Sedan såg jag att några hade skrivit till mig så jag kollade snabbt det också. Efter kollade jag kompisars bloggar där hemme i sverige och några av dom hade nämt mig i deras inlägg att dom saknade mig. Jag gav en kommentar på några av dom och sedan när jag skulle gå in på facebook kom harry och slängde sig över mig, han kollade ner på mig och böjde sig fram mot mig. Våra läppar mötes i en perfekt kyss, kyssen avslutades och harry drog sig till baka och kollade på mig och log sitt fina leende och sa:
-Du vet att du är väldigt fin.
-Näe men du är grym på att kyssas sa jag och blinka med ena ögat.
Han skratta lite lätt och kolla ner.
-Då får du vela övertyga mig om att du är bättre sa han och lutade sig mot mig.
Vår läpper möttes igen, och efter kyssen var avslutdad så viskade han i mitt öra "Jag älskar dig"
och reste sig upp.

Precis där efter kom restan av killarna in och frågade om vi skulle gå och hyra film och sedan köpa godis och lite så. Jag och Harry tyckte det lät som en bra idee. Så harry ställde sig upp och tog tag i min hand.


Harry´s POV :

Jag och Jane gock och höll varandra i handen när vi gick mot bilen.
Vi hoppade in i baksätet jag satte mig i mitten mellan niall och Jane. Louis där fram och liam och zayn där bak.
Bill våran livvakt körde oss till ett ställe där vi skulle kunna hyra en film. Vi gick in och hyrde 2 filmer en skräck och en kommendi och en massa godis. Sedan skjutsade Bill hem oss till mig. Vi sa hejdå och lite så sedan gick vi in.
Vi gick och satte på ena filmen och slog oss ner i soffan medan Louis va och hämtade allt godis vi hade köpt.
jag satte på filmen och satte mig jämte Jane och Zayn.
jag la min arm över henne och hon la sitt huvud på min axel, jag pussade henne lätt på pannan och sedan så kollade vi på filmen.
När filmen var slut va jag den enda som fortfarande va vaken. Alla andra låg och sov i olika konstoga stälningar.
Jag skratta lite tyst för mig själv men tillräkligt högt för att väcka jane.

-Ojj förlåt sa jag. Hon logz sitt söta leende bara.
-Det är lugnt sa hon och pussade mig.
-Vad är kolckan frågade hon lite snabbt. Jag kollade på mobilen och såg att den va 20 över 12.
20 över 12 sa jag och kollade på henne.
-Shiit jag måste nog hem...sa hon och suckade.
-men de spöregnar ju??..
-jaaa..
-Du kan sova här om du vill sa jag och log.
-Visst, jag ska bara smsa mamma sa hon och tog upp sin mobil.
-Jaa!! Det funkade skrek hon till. Och Niall ryckte till.
-Har jag missat nått sa han och gnugga sig i ögonen.
-Jaa.. Jane skall sova här sa jag och blinckade med ena ögat.
-Mysigt tar det som att hon tar min plats i din säng nu då..sa Niall och sucka.
-Haha jaa sa jag och log mot Jane och hon log till baka.
-Jag är jätte trött sa Jane.
-Jag men ska vi lägga oss sa jag till Jane.
-Visst sa hon och log.

Vi gick upp för trappan in i mitt sov rum och hon satte sig på mig säng.
-Men jag har ju inga saker här. sa jane l
- Sov nacken sa jag och log.
- You wish sa hon och blinkade.
- haha nä men du kan få låna en stor tröja ?? sa jag och tog fram en tröja med ett tryck på
och slängde på henne.
Vi gick in i badrummet och bostade tänderna jag gav henne en nytandboste och efter båda hade bytt om eller a jag hade tagit av mig till kalsonger la vi oss i min säg. Vi knöt ihop våra händer och vi bara låg och kollade på varandra. Det blev ingen pinsam tysnad eller så det var perfekt. Efter ett tag sa hon att vi nog skulle sova jag nickade och sa:
-Jag älskar dig jane.
-Och jag älskar dig Harry sa hon.
Jag böjde mig fram och vi mötest i en perfekt kyss som vi alltid gjorde, sedan släckte jag lampan och la min arm om henne. Jag va värkligen världens lyckligase just nu.


Såå kapitel 4 :) Hoppas ni gillar de!
har suttit med det ett tag. Säg vad ni tycker tycker jag
Kraaam.

Dagens bild


Lite om mig

Jag heter Louise
Jag bor i Göteberg och är 14år.
Förstår gången jag va I London va jag 3månader och mina kusiner bor där så vem vet jag kanske har träffat 1D ;)
Jag åker konståkning och jag älskar tennis :)
Och min störata pansion är shopping :))
Jag har även twitter @louisrydberg
Och instagram @louisrydberg
Följer gärna och säg till så följer jag tillbaka. xx
Lite smått om mig :)


Visste ni att..

Zayn inte kan simma...
Harry skulle kunna dejta en som är 5år äldre Eller 5år yngre...
Alla i 1D skulle kunna dejta ett svenskt fan...
Harry luktar blue de Chanel...
Liam har förbi för skedar...
Niall Zayn Harry är singlar...
Louis kan bara börja gör armhävningar så där...


Harry Styles

Han är helt underbar!!!


Love this picture !! Everyone is perfect


Hej från Spain

Nu sitter jag på ett hotel en bit bort från vår hus. Vi skall snart iväg tror jag.
Men frågan är vart.. Hehe!!:))
Jag har det iaf toppen!! Solar, badar, shoppar och äter god mat !! :))
Jag åker hem på tisdag så alltså om
4dagar ungifär.
Sakanr alla jätte mycket hemma I Sweden. Men nu när jag har Internet på mobilen kan jag passa på att göra massa inlägg :))
+ att jag har börjat skriva lite på kaptiel 4 om ni vill ha ett långt kapitel så är de inte klart en.. Men om ni vill ha ett kort så är det inte riktigt klart...
Så kommentera vad ni vill ha!!!

Ha de grymt nu xx // L.R

Fick ni en bild på min från Spain...;)


RSS 2.0